Sport

Triatlonska pustolovina na Korčuli

Triatlonska pustolovina na Korčuli

Marco Polo Challenge i ove godine službeno otvara hrvatsku triatlonsku sezonu.

Organizatori pripremaju natjecanje  u sprint triatlonu, koji se boduje za Kup Hrvatske, kao i utrke za amatere i školarce. Ova sportska avantura, inspirirana Markom Polom, započinje 28.travnja ispod bedema njegova rodnog grada, Korčule.

Korčula koja je više puta proglašavana najljepšim otokom na Jadranu, pa je prošle godine u britanskom Guardianu proglašena najboljim jadranskim otokom za kulturu, ove godine će ugostiti vrhunske hrvatske triatlonce, a među njima su i prošlogodišnji pobjednici Marco Polo Challengea, Sara Vilić i Dejan Patrčević.  Prijava natjecatelja na licu mjesta i podizanje startnih brojeva započet će 27. travnja u popodnevnim satima, nakon čega će natjecanje biti službeno otvoreno pozdravnom riječi predstavnika grada i organizatora. Natjecanja će početi 28. travnja u 9 sati otvaranjem Zone izmjene smještene u samom centru grada Korčule. 
 
Program čitave manifestacije možete pronaći na službenoj stranici natjecanja, na kojoj se mogu vidjeti dosad prijavljeni sudionici, te se prijaviti za utrku.  

Pročitajte još

Poraz košarkaša u Francuskoj na otvaranju kvalifikacija

Dulist

Square svladao Vrgorac majstorskim pogotkom Mara Đuraša

Dulist

ARDIAEI PROTIV ZAMETA Podržite klub i sudjelujte u nagradnoj igri!

Dulist