Sport

Triatlonska pustolovina na Korčuli

Marco Polo Challenge i ove godine službeno otvara hrvatsku triatlonsku sezonu.

Organizatori pripremaju natjecanje  u sprint triatlonu, koji se boduje za Kup Hrvatske, kao i utrke za amatere i školarce. Ova sportska avantura, inspirirana Markom Polom, započinje 28.travnja ispod bedema njegova rodnog grada, Korčule.

Korčula koja je više puta proglašavana najljepšim otokom na Jadranu, pa je prošle godine u britanskom Guardianu proglašena najboljim jadranskim otokom za kulturu, ove godine će ugostiti vrhunske hrvatske triatlonce, a među njima su i prošlogodišnji pobjednici Marco Polo Challengea, Sara Vilić i Dejan Patrčević.  Prijava natjecatelja na licu mjesta i podizanje startnih brojeva započet će 27. travnja u popodnevnim satima, nakon čega će natjecanje biti službeno otvoreno pozdravnom riječi predstavnika grada i organizatora. Natjecanja će početi 28. travnja u 9 sati otvaranjem Zone izmjene smještene u samom centru grada Korčule. 
 
Program čitave manifestacije možete pronaći na službenoj stranici natjecanja, na kojoj se mogu vidjeti dosad prijavljeni sudionici, te se prijaviti za utrku.  

Pročitajte još

PRVENSTVO HRVATSKE Barbari Janičić bronca, potvrdila reprezentativni status

Dulist

Elvis Fatović s Barcelonetom osvojio Španjolski kup

Dulist

Barbara Matić nadomak medalje u Parizu: Peto mjesto je najgore!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija