DuList IN

‘TREBAM TE’ Nila i Seba otpjevali pjesmu za Valentinovo, nastala je prije 20 godina

Voditeljica i glavna urednica Radio Dubrovnika Nila Miličić Vukosavić i radijski voditelj Sebastijan Vukosavić pripremili, otpjevali su još jednu pjesmu, napravljenu u vlastitom aranžamnu. Ovoga puta supružnici ‘Nila i Seba’, poklonili su sebi ljubavnu pjesmu koju je napisao upravo Sebastijan Vukosavić.

-Ovu smo Sebinu ljubavnu pjesmu Sebastijan Vukosavić i ja poklonili sami sebi za Valentinovo, jer nam je nekako baš draga, i razlikuje se od svega što smo do sad snimili! Stihovi i glazba nastali su, kao i mnoge Sebine druge skladbe, prije više od 20 godina, i pjesma je negdje u njegovoj pjesmarici dugo čekala… I dočekala! Drugi lockdown donio je opet malo više vremena i pravi trenutak da se moj Gradoplovac uhvati pisanja aranžmana, gitare, klavijature i mikrofona, i da nastane nešto sasvim drugačije! Opet smo se poigrali u našoj maloj kućnoj covid radionici, nepretenciozno, ali s puno ljubavi… Video za pjesmu djelo je naše juniorke Vukosavićke, koja je ovaj put, čini nam se, nadmašila samu sebe, i strpljenjem, i umijećem, kako bi nastao ovaj mali ljubavni spot – napisala je Nila.

Pročitajte još

Grušku rivu uljepšale Abramovičeva ‘Eclipse’ i jahta ‘Vanish’

Otvorene prijave za jubilarni 10. DUFF!

Dulist

NEDJELJA U GRADU Sunčani đir Stradunom za poželjet’

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija