Sport

‘TRE, TRE, TRESE SE!’ Jugaši ‘utopili’ Grke u Gružu

'TRE, TRE, TRESE SE!' Jugaši 'utopili' Grke u Gružu

VK Jug AO savladao je u srijedu na Gruškom bazenu aktualnog europskog doprvaka Olympiacosa rezultatom 13:9.

Pogotke u utakmici protiv Grka u 8. kolu skupine ‘A’ europske Lige prvaka za dubrovački klub su ostvarili Ločar, Obradović, Fatović, Papanastasiou, Kržić, Garcia i Benić. Igračem utakmice pak je proglašen Toni Popadić koji je poručio: ‘Nije lako bilo odigrati ovako odličnu utakmicu protiv protivnika. Obrana je bila na vrhunskom nivou. Nastavljamo dalje!’.

Vaterpoliste Juga dočekao je pun stadion navijača. Smjer utakmice na samom početku nije se činio povoljan, no bio je jasan kada su Jugaši pred kraj druge četvrtine nanizali šest pogodaka i zadali tempo do kraja. Rezultatom 13:9 Jug je uvjerljivo pokazao da unatoč možebitnom nedostatku forme imaju snage pobijediti i uigranu momčad poput Olympiacosa.

Zanimljivo je kako bura i nevrijeme koje nije spriječilo navijače, jest nekog drugog. Naime, jak vjetar gasila je dio po dio reflektora pa su se pred završetak ogleda igrači našli skoro u potpunom mraku. Utakmica je nakratko zaustavljena te je završena pod svijetlom pomoćnih reflektora.

Jugaši su napravili veliki korak prema plasmanu na završni turnir, a ovom pobjedom su ostali u utrci s grčkim i španjolskim prvakom za prvo mjesto.


Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist