Aktualno

TRAŽI SE PREDSTOJNIK HZZ-A Dasen Jasprica: Kandidirat ću se za novi mandat

TRAŽI SE PREDSTOJNIK HZZ-A Dasen Jasprica: Kandidirat ću se za novi mandat

Namjeravam se natjecati za radno mjesto predstojnika dubrovačkog HZZ-a – odgovorio je dr. sc. Dasen Jasprica na upit DuLista hoće li se prijaviti na natječaj za šefovsko mjesto u Područnom uredu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Dubrovnik.

Japrica, naime, trenutno obnaša dužnost v.d. predstojnika dubrovačke centrale, a ptehodno je bio dugogodišnji prvi čovjek dubrovačkog Zavoda za zapošljavanje.

Inače, svi su šefovi regionalnih i područnih ureda trenutačno tek vršitelji dužnosti, a Središnji ured HZZ-a natječaj za predstojnike raspisao je 2. svibnja.

Kandidati moraju ispuniti uvjet da imaju završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij društvenog ili humanističkog smjera (VSS / 300 ECTS bodova) i pet godina radnog iskustva, uz aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te poznavanje rada na osobnom računalu.

Predstojnika na mandat od četiri godine imenuje ravnatelj HZZ-a uz suglasnost resornog ministra.

Pročitajte još

PROMETNA U KUPARIMA Ozlijeđena osoba prevezena u bolnicu

Dulist

OD IDUĆEG TJEDNA Liječnici će imati pravo prijaviti pacijente privremeno nesposobnima za vožnju

Dulist

GORAK KRAJ ‘Novi Europski Bauhaus’ izostavio Dubinu iz projekta, iz kluba poručili: Uprava TUP-a gurnula nas je u stečaj

Dulist