Županija

Travanj u Zračnoj luci Dubrovnik 52 posto bolji nego prošle godine

U odnosu na lanjski travanj, u prošlom mjesecu imali smo 52 posto povećanje broja putnika, rekao je u četvrtak u Dubrovniku direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić te dodao kako se ove godine očekuje više od dva milijuna putnika.

– Taj rezultat je još znakovitiji jer smo prošle godine u travnju još imali globalni trening Mercedesa. Ove godine smo zbog toga imali određeni pad u ožujku u odnosu na lanjsku godinu, ali nam je zato taj mjesec bio bolji od ožujka 2015. godine. Prošle godine u travnju smo imali 94 tisuće putnika, a ove godine smo na 144 tisuće putnika –  rekao je Tolić te dodao kako očekuje da će ove godine prvi put premašiti dva milijuna kuna.

– Prošle godine smo imali milijun i 993 tisuće putnika, a ove godine očekujemo rast od šest posto. Vjerujem da ćemo prijeći brojku od dva milijuna –  rekao je on.

Pročitajte još

Napreduju radovi na Centru za djecu s poteškoćama u razvoju u Metkoviću

Dulist

PRIVREMENO Župljani u Srebrenom mogu produžiti abonamenat za prosinac

Dulist

Kako privući pažnju ako ste poduzetnik na YouTubeu?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija