Aktualno

TOP 10 NAJČITANIJIH VIJESTI Donosimo što ste čitali u 2014. godini

Istekom 2014. godine provjerili smo koje su Vas vijesti na našem portalu najviše zanimale. Tako smo napravili ljestvicu TOP 10 najčitanijih vijesti na našem portalu u godini koja je za nama.

Na prvom mjestu je vijest o uhićenju dubrovačkog humanitarca Antuna Žeravice na Stradunu u kojoj smo prenijeli video snimku policijskog privođenja.

Na drugom mjestu najčitanijih vijesti 2014. godine našla se vijest ‘U subotu ne možete ni ući ni izaći iz grada’, vezano za zabranu prometovanja u cijelom gradu za vrijeme održavanja Susreta hrvatske katoličke mladeži.

Treće mjesto zauzela je vijest ‘Ovaj video najbolje pokazuje jučerašnju dramu u Župi!’, u kojoj donosimo video snimku katastrofalne poplave koja je u rujnu pogodila područje Župe dubrovačke. Slijedi je vijest o učenicima Umjetničke škole Luke Sorkočevića, čiji su roditelji upozorili na činjenicu kako je od 54 učenika škole, na godinu palo njih 11!

Peto mjesto zauzela je jedna od tužnijih u ovoj godini: U sudaru auta i autobusa kod Sustjepana poginuo muškarac.
Na šestom mjestu je velika fotogalerija s otvaranja Popreta obitelji Nadramija, a slijedi je vijest Glasujte za Pozitivca godine DuLista, koja vas vodi do naše ankete za izbor ove titule. Napomenimo kako glasovanje još uvijek traje.

Osma najčitanija vijest u 2014. godini bila je ona o dječjem doplatku čija je isplata kasnila zbg neobrađenih zahtjeva, dok je deveto mjesto zauzela vijest o još jednoj tragediji – pogibiji tri člana Britanske obitelji u Slanom.

Na posljednjem, desetom mjestu je priča DuLista o Ani Žabić i njezinoj kćeri koji su nakon smrti supruga u prometnoj nesreći u Sustjepanu došli u neizdržive životne probleme. Treba napomenuti kako se veliki broj naših sugrađana zaista odazvao njezinu pozivu u pomoć, a DuList poziva sve ljude dobre volje da i dalje pomažu kako i koliko mogu.

 

 

Pročitajte još

[FOTO] BRAVO SVI! Na Torta partyju prikupljeno rekordnih 2500 eura

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PREDSTAVLJENA ‘PRIČA O JEŽU JUGAŠU’ Maro Joković: Poput Malog princa, namijenjena djeci, ali ima jednu duboku poruku

Dulist