Grad

TONČI DANIČIĆ POTVRDIO ZA DULIST ‘Podnio sam ostavku. Dubrovačka baština se uhodala, vrijeme je za nove ljude’

Tonči Daničić podnio je ostavku na mjesto direktora Dubrovačke baštine, potvrdio je za DuList.

-Podnio sam gradonačelniku Grada Dubrovnika Matu Frankoviću ostavku koju je on fer i korektno prihvatio. Podnio sam je čisto iz poslovnih razloga. Mislim da smo napravili dobar posao u Dubrovačkoj baštini i da je vrijeme za neke nove ljude, da se nastavi posao te da bude još bolje. Dubrovačka baština se uhodala. Vrijeme je da netko drugi preuzme to. Mislim da je moja misija po pitanju pokretanja firme obavljena. Treba osjetiti na vrijeme kada je potrebno povući se – naglasio je Daničić.

Nastavlja, kako kaže, svoj posao u radu na projektu ‘Dubrovačke kartice’ u Upravnom odjelu za kulturu i baštinu Grada Dubrovnika. U navedenom odjelu Daničić obavlja funkciju zamjenika pročelnice.

Dubrovačka baština d.o.o. društvo je Grada Dubrovnika koje upravlja Lazaretima, Ljetnikovcem Bunić-Kaboga kao i Orsulom.

Pročitajte još

Sanitat počinje sa zaprašivanjem, evo gdje i kad!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

GRADU U IZVJEŠĆU O ŽARKOVICI ‘Zbrinut 71 pas, ali i dalje postoje osobe koje opstruiraju udomljavanje’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija