Grad

Da je ‘kriminalaca’ poput Anice, Sandre i dubrovačkih volontera više, Grad bi bio bolje mjesto za život’

Mi samo znamo da je ‘kriminalaca’ poput Anice, Sandre i dubrovačkih volontera više da bi ovaj Grad bio bolje mjesto za život, piše u svom priopćenju Maro Kristić, Mostov vijećnik. Pr,enosimo ga u cijelosti.

Ne insinuirajući da bi se ovdje moglo raditi o nekom interesno motiviranom procesu, potpuno uvjereni u nevinost čelnice Društva prijatelja životinja, još jedan put, kada je to možda i najpotrebnije izražavamo iskrenu podršku i zahvalnost sestrama Sambrailo i ogromnoj žrtvi koje su podnosile zbog dugogodišnjeg nemara institucija koje sada odjednom, očito savršeno funkcioniraju.

Sigurni smo da ćete uspjeti obraniti svoju čast pred nadležnim institucijama, zbog pogrešaka kojih je očito bilo, ali koje ni u kom slučaju nisu bile motivirane stjecanjem osobne koristi. Nemojte gubiti vjeru i snagu i nemojte posustati u činjenju dobrih djela, jer to je ono na što ste nas naučili Vi i svi volonteri koji su ikad odvojili dio svog vremena za rad u tim neljudskim uvjetima. Dozvolite nam da istaknemo gđu. Sandru, kao prvu među jednakima, koja je ostavila život i zdravlje u svom prirodnom okruženju, među napuštenim životinjama na Žarkovici.

Naposljetku, možda djeluje paradoksalno, ali je teško ne pohvaliti institucije koje su brzinom svjetlosti obradile ovaj slučaj i o svojim sumnjama promptno informirale javnost, koja je željno iščekivala ishod istražnih radnji. Dok se narod, bez ikakve odgovornosti 20 godina obmanjuje lažnim obećanjima o izgradnji azila, ljudi iz institucija u 24 sata sažmu sva ta obećanja u optužnicu protiv onih koji su radili tuđi posao. Tako stvari stoje u uređenoj državi kakva je ova naša Hrvatska koju svi toliko volimo.

No, čovjek u sve to brzo posumnja kada zna za činjenicu da su i neke druge istrage u tijeku u kojima je puno veći i to javni novac u pitanju, a da još uvijek nema nikakvih informacija o mogućem počinjenju kaznenih dijela niti o počiniteljima. Mi samo znamo da je “kriminalaca” poput Anice, Sandre i dubrovačkih volontera više da bi ovaj Grad bio bolje mjesto za život!

Maro Kristić

Pročitajte još

ODOBRENO KORIŠTENJE POJAČALA Franković održao sastanak s predstavnicima glazbenika

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

NIŠTA OD UNPLUGGED ZONE Franković najavio: Pronaći ćemo model korištenja pojačala za glazbu uživo

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija