Grad

TKO NAS VOZI? Krijumčario drogu u anusu, danas dobio koncesiju

Taxi

Na jutros objavljenoj listi novih 25 taksista koji su dobili dozvolu za rad našlo se i ime 37-godišnjeg A.P., javnosti poznatijeg po nedavnom uhićenju zbog krijumčarenja droge preko granice, i to u svom anusu.

Podsjetimo, A.P. je u rujnu 2013. godine završio u pritvoru pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela zlouporabe opojnih droga. Konkretnije, na graničnom prijelazu Gornji Brgat uhićen je dok se vraćao iz BiH. Granični policajac mu je, naime, naredio da parkira vozilo i izađe iz vozila kako bi nad njim i vozilom bio obavljen kriminalistički i carinski nadzor. Međutim, po izlasku iz vozila A.P. je čudno hodao i policiji postao još sumnjiviji te je uskoro sam iz svog anusa izvukao dvije PVC vrećice s heroinom.

Gradski pročelnik za turizam Milan Perić, čiji je odjel nadležan za izdavanje dozvola,  tvrdi kako su pri odlučivanju glavni kriterij bili dostavljeni važeći dokumenti, između kojih i uvjerenje o nepokrenutom kaznenom postupku.

– Tko god nam je dostavio bilo kakav valjani dokument temeljem čega se možemo pozvati, mi smo to uzeli u obzir, odnosno vrednovali. Samo smo radili prema papirima, a ako netko sutra dostavi da netko ima neku ‘maču’ oduzet ćemo koncesiju – kazao nam je Perić.

Pročitajte još

[FOTO] U SURADNJI S DOMOUPRAVOM Energetski obnovljena zgrada u Lapadu!

Dulist

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist