Aktualno

TKO MOŽE DAT’ RUKE? Sinoć na Žarkovici dramatično, danas se prave nove kućice

TKO MOŽE DAT' RUKE? Sinoć na Žarkovici dramatično, danas se prave nove kućice

Dok je Grad spavao na Žarkovici je noćas bilo dramatično, piše na stranicama Društva za zaštitu životinja voditeljica Sandra Sambrailo. I njima je ova noć bila teška, možda teža nego svima nama.

Evo kako je to bilo gore… Sandrinim riječima:

Ne sjećam se vise kakav je to osjećaj zatvorit persijane i vrata svog doma, uživat slušajući fijuke vjetra i kapi kiše po krovu. Jeza koja prati najavu nevremena uvijek je s razlogom, jer Žarkovicu su već i ranije pohodile pijavice, kiše su odronjavale zidine, vjetar je lomio i nosio sve pred sobom. Tako je bilo i ove noći!

Psi su premješteni u centralni kontejner gdje nas je stalo skoro stotinu. Srećom, oni su nevjerojatna bića, složna u nevolji! Psi nisu kao ljudi! Pozivam vjernu ekipu na Žarkovicu kako bi sanirali štetu i sve vas koji nam se želite pridružit! Sutra će se raditi i na izradi kućica i treba nam pomoć, jer izrađujemo velike i stabilne kućice koje će odoljeti vjetru. Vidimo se na Žarkovici! Idemo dalje! <3

Ukoliko i vi želite pomoći, svakako se uputite na Žarkovicu ili ih kontaktirajte na njihovom Facebooku. Svaka, pa i najmanja sitnica dobro dođe!

Pročitajte još

‘SNOVITI GRAD’ Izložba posvećena sv. Ivanu Pavlu II.

Dulist

Od ovog ponedjeljka otvoreno Libertasovo prodajno mjesto u Župi

Dulist

[FOTO] LEONARDA TIKVICA ‘PEP konferencija je prilika mladima za čuti iskustva stručnjaka iz prve ruke’

Nora Di Leo