Sport

Sjajna sezona za Auto klub Dubrovnik Racing

-Intenzivna sezona s puno uspona i padova, ali uz dobru atmosferu i odličnu ekipu ništa ne može poći po zlu. Ove sezone smo osvojili 2. pojedinačna naslova , klupski te timski naslov prvaka. Sav trud koji smo ulagali tokom cijele sezone se na kraju i isplatio – započeli su objavu na društvenim mrežama članovi Auto kluba Dubrovnik Racing povodom kraja natjecateljske sezone kružnih utrka.
Mirko Pendo prvak je u diviziji 1 te se tako po prvi put u karijeri okrunio titulom prvaka Hrvatske. Novi-stari prvak je i Maro Franić u diviziji 3 kojemu je to četvrti uzastopni naslov prvaka. Đivo Franić nakon kvara na automobilu u subotnjoj utrci, svoju sezonu završio je na drugom mjestu iza konkurenta Lovra Badurine iz KK Rijeka. Frano Dubreta također drugi u diviziji 6, dok je Nikola Radnjić četvrti, navode iz kluba.
-Kao šećer na kraju ostavljamo našeg Milana Brozinića Pagu kojem je Maro ustupio svoje auto za posljednji trkaći vikend. Njihove majstorije u nedjeljnjoj utrci su ostavile bez teksta sve gledatelje i vozače, u kojoj je Paga došao do pobjede ispred Mara Franića te zasluženo stao na prvu stepenicu pobjedničkog postolja – istaknuli su ponosni iz AK Dubrovnik Racing te zahvalili svima na još jednoj sjajnoj sezoni.
Izvor/foto: AK Dubrovnik Racing 

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist