Aktualno

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Elektrojug Dubrovnik najavio je radove za ponedjeljak, 22. veljače i utorak, 23. veljače zbog kojih će dio Dubrovnika i okolice biti bez električne energije.

U ponedjeljak će zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže bez opskrbe električnom energijom od 9 do 16 sati biti ulice Gornji Kono od k.br 1 do k.br 24, Bernarda Shawa od k.br 7 do k.br 17, Vicina od k.br 13 do k.br 18 i Pelješka k.br 17. Zbog neophodnih radova na dalekovodu povremeno će bez opskrbe električnom energijom od 8 do 15 sati biti mjesta Žukovac, Babino Polje, Blato i Goveđari.

U utorak će zbog neophodnih radova u trafostanici bez opskrbe električnom energijom od od 9 do 13 sati biti Trsteno. Zbog neophodnih radova u TS Vodovod Čelopeci bez opskrbe električnom energijom bit će Donji Brgat u dva navrata po pola sata u vremenskom razdoblju od 8.30 do 15 sati.

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

Lionsi zahvalili Maloj kući na sudjelovanju u akciji ‘Srce pod povećalom’

Dulist

Otvorene online prijave za organizirano cijepljenje pomoraca iz županije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija