Aktualno

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Elektrojug Dubrovnik najavio je radove za ponedjeljak, 22. veljače i utorak, 23. veljače zbog kojih će dio Dubrovnika i okolice biti bez električne energije.

U ponedjeljak će zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže bez opskrbe električnom energijom od 9 do 16 sati biti ulice Gornji Kono od k.br 1 do k.br 24, Bernarda Shawa od k.br 7 do k.br 17, Vicina od k.br 13 do k.br 18 i Pelješka k.br 17. Zbog neophodnih radova na dalekovodu povremeno će bez opskrbe električnom energijom od 8 do 15 sati biti mjesta Žukovac, Babino Polje, Blato i Goveđari.

U utorak će zbog neophodnih radova u trafostanici bez opskrbe električnom energijom od od 9 do 13 sati biti Trsteno. Zbog neophodnih radova u TS Vodovod Čelopeci bez opskrbe električnom energijom bit će Donji Brgat u dva navrata po pola sata u vremenskom razdoblju od 8.30 do 15 sati.

Pročitajte još

U Pičetama pokopan maestro don Miho Demović

Dulist

DONESEN PRIJEDLOG Do veće energetske učinkovitosti zgrada

Dulist

‘DUBOKO SAM ZABRINUT’ Teolog Šime Zupčić o moliteljima na trgovima

Karmen Maškarić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija