Aktualno

Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Iz Elektrojuga Dubrovnik su poslali obavijest o prekidu struje u pojedinim dijelovima grada i okolice zbog neophodnih radova, i to u četvrtak, 15. prosinca i petak, 16. prosinca.

Četvrtak, 15. prosinca
Zbog neophodnih radova u TS 10/0,4 kV FARAON TRPANJ od 8 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom u ulicama Kralja Tomislava k.br. 2-12 (parni brojevi), Marina Držića k.br. 30-59, Potok k.br. 2-10 (parni) i k.br. 1, Put Vila k.br. 1-19 (neparni) i Žalo (osim k.br. 9 i 11).

Zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži od 9 do 11 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja Gornji i Donji Brgat.

Zbog neophodnih radova na NN mreži TS 10/0,4 kV KARMEN od 8 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom u ulici Ilije Sarake.

Petak, 16. prosinca
Zbog neophodnih radova na NN mreži TS 10/0,4 kV VRBICA od 8 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselje Vrbica.

Zbog neophodnih radova na NN mreži TS 10/0,4 kV MLINI 2 TRGOVIŠTE od 9 do 12 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom u ulicama Krstac, Pod Križem i Fra Kristozoma Kleškovića.

Pročitajte još

Državni inspektorat obavio više od 110 nadzora, najviše kazni ide pekarama!

Mia Njavro Banić

[FOTO/VIDEO] Operne dive poklonile Dubrovčanima predivnu glazbenu večer

Dulist

Riječki nadbiskup Mate Uzinić dobitnik priznanja Udruge za vjersku slobodu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija