Aktualno

Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Iz Elektrojuga Dubrovnik su poslali obavijest o prekidu struje u pojedinim dijelovima grada i okolice zbog neophodnih radova, i to u četvrtak, 15. prosinca i petak, 16. prosinca.

Četvrtak, 15. prosinca
Zbog neophodnih radova u TS 10/0,4 kV FARAON TRPANJ od 8 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom u ulicama Kralja Tomislava k.br. 2-12 (parni brojevi), Marina Držića k.br. 30-59, Potok k.br. 2-10 (parni) i k.br. 1, Put Vila k.br. 1-19 (neparni) i Žalo (osim k.br. 9 i 11).

Zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži od 9 do 11 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja Gornji i Donji Brgat.

Zbog neophodnih radova na NN mreži TS 10/0,4 kV KARMEN od 8 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom u ulici Ilije Sarake.

Petak, 16. prosinca
Zbog neophodnih radova na NN mreži TS 10/0,4 kV VRBICA od 8 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselje Vrbica.

Zbog neophodnih radova na NN mreži TS 10/0,4 kV MLINI 2 TRGOVIŠTE od 9 do 12 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom u ulicama Krstac, Pod Križem i Fra Kristozoma Kleškovića.

Pročitajte još

Crnogorski premijer: Pronašli smo opremu ukradenu tijekom napada na Dubrovnik

Dulist

ZAŠTO SE DUGO ČEKA ZA IZVADITI KRV? Iz bolnice navode razloge stvaranja velikih gužvi

Dulist

ATLANT POLIKLINIKA Pobrinite se za svoje srce

Dulist