Aktualno

Tko će biti bez struje u četvrtak i petak?

Elektrojug Dubrovnik najavio je neophodne radove zbog čega će neki dijelovi županije biti bez struje u četvrtak i petak.

U četvrtak 20. svibnja zbog neophodnih radova na SN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u naseljima Kliševo, Mravinjac i Riđica vremenskom razdoblju od 8 do 13 dok će od 8 do 17 sati bezz opskrbe električnom energijom biti naselje Mrčevo.

Istog dana, zbog neophodnih radova na NN mreži Orebić od 8 do 14 doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio ulice Joza Šunja parni brojevi od broja 26 do broja 32, i neparni od broja 45 do broja 49, i dijela ulice Matice Hrvatske parni brojevi 34 , i neparni brojevi od broja 23 do broja 31.

Zbog neophodnih radova na SN mreži dana 20.05.2021., ukoliko vremenske prilike dozvole doći će do prekida opskrbe električnom energijom u naselju Poljice od 8 do 15 sati.

U petak
U petak, 21. svibnja, zbog neophodnih radova na NN mreži Orebić od 8 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio ulice Zrinsko Frankopanske parni brojevi od broja 16 do broja 30, i neparni od broja 13 do broja 41.

Pročitajte još

OD SRIJEDE Na kioscima vas čeka 500. broj DuLista!

Dulist

Zbog vala visokih temperatura vrlo velika opasnost od požara na Mljetu i Pelješcu

Dulist

NA SV. ILIJI HGSS-ovci pronašli izgubljenog stranog planinara s ozlijeđenom rukom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija