Sport

TJVL 14. KOLO: Jadran – Jug CO 8:12

Jug-Jadran

Momčad Juga pobijedila u u gostima Jadrana iz Herceg Novog 12:8. Riječ je o utakmici 14. kola Triglav Jadranske vaterpolske lige.

Iako bez Bušlje i Šutala, momčad Juga se iz Herceg Novog vraća punog plijena. Pobjeda nad četvrtoplasiranom ekipom prvenstva bila je za očekivati, ali Jadran je već tradicionalno neugodan za momčad Juga.

U prvoj dionici bilježimo dva pogotka Pava Markovića, te po jedan Janovića i Dobuda za vodstvo od 4:3. U drugom dijelu mrežu Novljana pogađaju Miho Bošković, Visković i ponovo Nikola Janović, te se u promjenu strana ulazi rezultatom 7:5.

I treća četvrtina pripala je Jugu. Ovoga puta bilo je 2:1, a golove su dali Marković i Visković. I u četvrtoj ista prednost od gola razlike, ali su Jugaši dali tri gola: Bošković, Benić i Visković za konačnih 12:8. Dakle, u svakoj četvrtini p jedan gol prednosti za krajnjih plus četiri na kontu Juga.

Za sedam dana Jug u Dubrovniku dočekuje splitskog Mornara. Riječ je trećeplasiranoj momčadi prvenstva i osličnoj prilici za provjeru forme uoči važnog gostovanja u Reccu.

Pročitajte još

Mateo Jerković viceprvak HEP prvenstva Hrvatske

Dulist

PRVENSTVO HRVATSKE U TENISU Dubrovčanin Mateo Jerković u finalu parova do 16 godina

Dulist

[FOTO] PRVENSTVO DALMACIJE Sjajni rezultati Atletskog kluba Dubrovnik!

Dulist