Crna kronika

TJEDAN NA CESTAMA 52-godišnji rekorder ‘napuhao’ 3,08 promila!

mup policija alkotest96

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 14 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše, a jedna teže ozlijeđena.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 536 represivnih mjera od čega izdvajamo 243 mjere poduzete zbog prekoračenja brzine i 15 mjera zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa su isključena 22 vozača i 4 vozila.

U četvrtak 15. svibnja u vremenu od 14 do 22 sata na području policijskih postaja Metković, Ploče, Korčula i Ston provedena je preventivno represivna akcija pojačanog nadzora nepropisne brzine. Tijekom akcije poduzete su 72 represivne mjere, od čega 62 zbog nepropisne brzine.

Najveća koncentracija alkohola od 3,08 g/kg izmjerena je 52-godišnjaku koji je u osobnom vozilu dubrovačkih registracijskih oznaka zaustavljen u srijedu, 14. svibnja oko 1.45 sati na državnoj cesti D-8 u mjestu Kupari, Župa dubrovačka. Vozač je doveden u prostorije policije, a potom uz optužni prijedlog na Prekršajni sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja vozilima B kategorije.

 

Pročitajte još

MOTOCIKLIST PREVEZEN U BOLNICU Prometna u Baćini

Dulist

PROMETNA NA ILIJINOJ GLAVICI Sudar dva automobila i taksija

Dulist

ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE 61-godišnjak kružnom prevarom ukrao gotovo 28 tisuća eura

Dulist