Aktualno

TJEDAN KARIJERA Javna tribina o utjecaju upravljanja financijama na mentalno zdravlje

TJEDAN KARIJERA Javna tribina o utjecaju upravljanja financijama na mentalno zdravlje

U tijeku je Tjedan karijera, ove godine posvećen temi wellbeinga, postizanju ravnoteže između poslovnog i privatnog života, profesionalnim vještinama koje su nam potrebne kako bismo se osjećali pozitivno i razvijanju vlastitog blagostanja.

U srijedu, 20. ožujka, fokus je na financijama odnosno njihovom upravljanju. U 18 sati počinje Javna tribina ‘Money&Mind’ o utjecaju uspješnosti upravljanja osobnim financijama na mentalno zdravlje. Na tribini sudjeluju asistent Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na Odsjeku za psihologiju dr. sc. Nikola Erceg, glumac Kristijan Ugrina Kiki i financijska blogerica ‘Tetke’ Sandra Ferenčak. Moderatrica je izv. prof. dr. sc. Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilište u Dubrovniku Meri Šuman Tolić.

Cilj tribine je ukazati na važnost odgovornog upravljanja osobnim financijama na mentalno zdravlje jer dobro planiranje smanjuje stres i anksioznost povezan s upravljanjem novcem. Javna tribina održat će se na Sveučilišnom kampusu u učionici 41 odnosno donjem amfiteatru.

Prije javne tribine, u 13 sati, bivši studenti Sveučilišta u Dubrovniku Antonela Đuraš i Stefano Piantanida ispričat će svoju Alumni priču.

Program se nastavlja u četvrtak i petak, a više detalja dostupno je na poveznici. 

Pročitajte još

Proslava Uzašašća Gospodinova u Mokošici

Dulist

[FOTO] Svečana 150 obljetnica Hrvatskog liječničkog zbora

Dulist

Ništa od revizije Dubrovačkih ljetnih igara

Dulist