DuList IN

TIM ‘ŠKERAC’ Zvijezde dubrovačkog tjedna ‘Večere za 5’ vraćaju se na male ekrane

TIM 'ŠKERAC' Zvijezde dubrovačkog tjedna 'Večere za 5' vraćaju se na male ekrane

Dubrovčani Ivana Bačić, Karloti Bender i Zoran Kosović osvojili su srca gledatelja svojim nastupom i pripremljenim delicijama u posljednjoj, 14. sezoni ‘Večere za 5 u selu’ – a sada su se vratili u još jedan kulinarski show kako bi pokazali svu raskoš svojih vještina. Njihovo ime tima je Škerac, a kako bi oni rekli, to znači zabavu punu šala pa će se gledatelji, ali i ekipa na setu uz njih sigurno dobro zabaviti.

Ivana je po zanimanju zubna tehničarka, ima 40 godina i dolazi iz Mlina pokraj Dubrovnika. Vesela je, zabavna, opuštena i duhovita i smatra se odličnom kuharicom koja najčešće priprema tradicionalna jela. ‘Volim izazove, nove stvari i želim vidjeti svoj kulinarski potencijal’, kaže Ivana koja se bavi se i glazbom i njezino je umjetničko ime DJ Ivess. Druga članica tima je 59-godišnja turistička djelatnica Karloti koja za sebe priznaje da je tipična Dalmatinka – direktna, otkačena, komunikativna i samostalna. Preferira mediteransku kuhinju, a najviše voli jesti ribu jer ne jede meso, a kao svoje vrline u kuhinji ističe brzinu i dobru organizaciju. ‘Željela bih pokazati svoje znanje’, kaže.

Velika pomoć dama u pripremanju jela bit će svakako pobjednik dubrovačkog tjedna, 53-godišnji Zoran, glazbenik i učitelj glazbe iz Mokošice koji kaže: ‘Moj bi se način života mogao nazvati hedonistički; dobro društvo, dobro vino, dobra hrana, i to je to’. Najčešće kuha upravo morska jela, preferira mediteransku kuhinju, a od emisije i svog tima ponajprije očekuje dobru zabavu i ugodno druženje.

Novu sezonu blagdansko-kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ pratite od ponedjeljka u 21.15 sati na RTL-u!

Foto: RTL

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović