Grad

TIJEKOM RADOVA Oštećen dio opreme pumpe na Orsanu, postavljena morska brana

Tijekom radova na vodovodnim instalacijama u sklopu projekta rekonstrukcije Lapadske obale, dio opreme benzinske postaje Ina zatečen je u oštećenom stanju te se u iskopu pojavila manja količina ulja i masti prethodno prisutna u temeljnom tlu, javljaju iz Grada Dubrovnika.

-Nadležne službe tvrtke INA odmah su obaviještene o nalazu te su u kratkom roku započeti radovi na otklanjanju oštećenja koji će biti završeni tijekom dana. INA je iz predostrožnosti postavila morsku branu kako se eventualna pojava ulja i masti ne bi širila Gruškim akvatorijem te će se, ako se isto i pojavi u manjoj količini, pravovremeno i na adekvatan način ukloniti. Djelatnici tvrtke Ina iz istih će razloga biti dežurni tijekom izvođenja instalaterskih radova na ovoj poziciji Lapadske obale – obavještavaju iz Gradske uprave.

Grad Dubrovnik, putem Upravnog odjela koji je nadležan za praćenje izvođenja radova u sklopu realizacije projekta Lapadske obale, u stalnom je kontaktu s tvrtkom INA od samog početka ovog zahtjevnog projekta.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] DARIJA JURICA VUKOVIĆ Grad još uvijek gledam očima djeteta!

Ivana Mijić Vulinović

Počela nastava za četvrtu generaciju poslijediplomskog studija Poslovne ekonomije

Dulist

DUMAME I TINTILINIĆI Zabava u Uvali za malenu Luciju

Dulist