Sport

Težak poraz Squarea, Novo vrijeme tuklo Dubrovčane sa 7:2

Težak poraz Squarea, Novo vrijeme tuklo Dubrovčane sa 7:2

MNK Square, jedini dubrovački futsal prvoligaš, nije se uspio plasirati u polufinale Kupa Hrvatske koje se od 10. – 13. ožujka održava u Makarskoj.

Dubrovački sastav imao je težak zadatak, izboriti polufinale nakon okršaja protiv MNK Novo Vrijeme – domaćina završnice Kupa. Unatoč borbi, momčad Mata Cvjetkovića ipak nije uspjela u svom naumu. Nakon prvih 20 minuta rezultata je bio 3:2 za domaćina, međutim Makarani su u 8., a potom i 9. minuti drugog dijela otišli na visokih 2:5.. U posljednjih deset minuta Square je uveo igrača vratara, međutim to mu se nije isplatilo jer je domaćin postigao još dva pogotka za konačnih 2:7.

Square je pod vodstvom Mata Cvjetkovića igrao u sastavu Turuk, Tikvica, Cvjetković, Đuraš, Micevski, Primić, Tunjić, Darrer, Rezo, Kuraja, Hasanović, Konsuo, Bačić, Šimunović

Dok se ‘crveno-plavi’ nisu uspjeli plasirati u polufinale s druge strane velikog razloga za slavlje imali su igrači Porto Tolera!

Momčad Borisa Malića, nakon iznimno uzbudljive utakmice protiv Kijevo Knina koja je završila 2:2, ostvarila je plasman u polufinale nakon boljeg izvođenja penala! Rulet udaraca sa šest metara pripao je Pločanima koji su slavili 4:3.

Porto Tolero je plasman u polufinale Kupa Hrvatske izborio igrajući u sastavu Marijo Batinović, Matko Krilić, Josip Stjepanović, Zvonimir Barbir, Tomislav Domić, Dejan Rašić, Marin Džeko, Zlatko Kušurin, Žarko Visković, Ante Babić, Ivan Arar i Josip Pear.

Pločani će za ulazak u finale igrati protiv FC Split Tommy dok će Novo Vrijeme Apfel igrati protiv zagrebačkog Nacionala!

REZULTATI 1/4 FINALA
Split Tommy – Petrinjčica 7:0
Square – Novo Vrijeme 2:7
Nacional – Vrgorac 4:1
Porto Tolero – Kijevo 2:2 *4:3np

dbksport.com

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist