Crna kronika

TEŠKA PROMETNA Poginula jedna osoba

TEŠKA PROMETNA Poginula jedna osoba

U BiH jutros je došlo do teške prometne nesreću u kojoj su sudjelovala dva vozila dubrovačkih registarskih oznaka i jedno vozilo BiH registracijskih pločica.

 
Prema saznanjima iz policije, jedno od vozila Mercedes se kretalo iz smjera Čapljine prema Mostaru, te je na samom izlazu iz tunela 'zakačilo' vozilo Fiat, odbilo se od rubnik i zatim prešlo na suprotni kolnički trak izravno se sudarivši sa drugim Mercedesom koji je dolazio iz smjera Mostara, piše bljesak.info

Prema nepotvrđenim informacijama, više osoba je zadobilo ozljede neutvrđenog stupnja.

Kako je za Bljesak.info priopćeno iz Operativnog centra MUP-a HNŽ jedna osoba iz ove prometne nesreće je od zadobijenih ozljeda podlegla u KB Mostar. Riječ je o Veri Ljuban (1959.) s područja Čapljine koja je bila suvozačica u crvenom vozilu Mercedes.

Prema izvješću iz Službe za odnose s javnošću KB Mostar, nakon prometne nesreće u ovu zdravstvenu instituciju dovezene su četiri osobe. Oko 14 sati zbog težine zadobijenih ozljeda jedna ženska osoba je preminula, dvije osobe su zadržane na liječenju na odjelu Traumatologije, dok je jedna osoba hospitalizirana na jedinici Intenzivnog liječenja.

Zbog vještačenja vozila su izuzeta u PU Mostar, a uzeti su i uzorci krvi od vozača automobila.

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist