Aktualno

Tereza Kesovija: Preselila bih se u Beograd!

Tereza Kesovija: Preselila bih se u Beograd!

Tereza Kesovija pred koncert u Beogradu izjavila je kako je vrijeme mržnje prema srpskom narodu iza nje, da je za sve kriva politika, kao i da obožava Beograd u koji, kako tvrdi, ne dolazi samo novaca.

– Politika se sama uvukla u moj život, ali nisam gledala očima političara. Politika je najveća kurva. Politika je lažna i neiskrena, tu svi gledaju svoj interes – priča Tereza i demantira da u Srbiju dolazi samo zbog novaca iako je to izjavila za hrvatske medije.
 
 – To je glupo, smiješno i tragično. Da sam htjela uzeti lovu, onda sam trebala doći mnogo ranije kada su mi se nudile svote od kojih mi se vrtjelo u glavi. Odbijala sam jer mi je to bilo nemoralno. Nisam na prodaju, kada sam osjetila da dolazim čistog srca – to sam i učinila. Dajem cijelu sebe, a dovoljno sam pretrpjela gubitak svega, sin me je izdržavao, a životarila sam po tuđim krovovima. Stoga sam sretna što sam odlučila oprostiti sve. Preselila bih se u Beograd jer to je grad gdje čovjek zaista može živjeti. Obožavam srpski kajmak. Kajmak imaju i Zagorci i Slovenci, ali srpski je najbolji, a užički je bez konkurencije – zaključila je Tereza Kesovija, za telegraf.rs.

Pročitajte još

A BILE SU 40 KUNA Prve trešnje na virtualnoj placi i do 10 eura! Je li to realna cijena?

Dulist

NAKON TARIKA Lejla Filipović odgovorila hejterima na kritike u ‘Zvijezde pjevaju’

Dulist

SMJEŠTAJ S POGLEDOM NA MORE Nove poste kampera na putu za Copacabanu

Dulist