DuList IN

‘TEORIJA SJENE’ Davor Novevski pokrenuo kampanju financiranja svog prvog romana

Cavtatski književnik Davor Novevski odlučio pokrenuti kampanju grupnog financiranja svog prvog romana nazvanog ‘Teorija sjene’.

Književnik i kolumnist, autor zbirke pripovijetki ‘Ravno do dna’ Davor Novevski pokrenuo je crowdfunding kampanju kojom namjerava prikupiti oko devet tisuća kuna koliko mu je potrebno za uređenje, lektoriranje, prijelom i tiskanje svog novog romana nazvanog ‘Teorija sjene’.

Crowdfunding je relativno nov način grupnog financiranja nekog projekta, u ovom slučaju knjige, koji potencijalnim donatorima i pretplatnicima daje priliku da izravno sudjeluju u njenom razvoju od ‘sirovog’ rukopisa do gotovog, ukoričenog izdanja. Kao znak zahvanosti za pomoć u ovom samoizdavaštvu, Novevski je svima koji se odluče na sudjelovanje namijenio razne nagrade pa je tako za doniranih deset dolara svoje ime moguće pronaći otisnuto na koricama knjige, a oni koji se odluče na nešto veće donacije, dobiti će i vlastiti primjerak knjige uz posvetu kao i druge kreativne nagrade.

‘Teorija sjene’ kriminalistički je roman s elementima psihološkog trilera čija je radnja većim dijelom smještena u Dubrovnik i okolna mjesta. Na dvjestotinjak stranica ‘Teorija sjene’ govori o stvarnom putovanju dvoje likova, ali i metaforičkom putovanju prema spokoju i iskupljenju usput secirajući život i međuljudske odnose u Gradu kroz zanimljive situacije u koje glavni likovi upadaju i ljude koje na svom putu susreću.

Roman bi trebao biti tiskan u svibnju nakon čega kreće prodaja i promocija, a ukoliko se odlučite pomoći realizaciji ovog projekta i rezervirati svoj primjerak, uključite se u crowdfunding kampanju.

Foto: Davor Novevski Facebook

Pročitajte još

FESTIVAL NA TRI LOKACIJE Što vas ove godine čeka na ‘Ljetu u Gružu’

Dulist

[FOTO] SVI STE BLISTALI! Maturalna večer Ekonomske i trgovačke škole

Dulist

IZA NAS JE JOŠ JEDNO IZDANJE ‘PONTA LOPUD’ FESTIVALA ‘Privilegija je biti na Lopudu’

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija