Aktualno

Tek sad primijetili višak stolova i reklama u Gradu?

Izgleda da je situacija u povijesnoj jezgri zadovoljavajuća, ako je suditi prema izjavama dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića. Naime, on je sinoć sa voditeljem Odsjeka za komunalno redarstvo Perom Šimunovićem i komunalnim redarima obišao ugostiteljske objekte u povijesnoj jezgri.

Gradonačelnik je kazao kako je zadovoljan što se u više od 90 posto slučajeva Odluka o komunalnom redu poštuje, a tamo gdje se ne poštuje obje strane nastoje pronaći rješenje. Tako je u nekim ulicama primjećen višak stolova i neprimjerene reklame, a vlasnici istih nakon upozorenja ispravili su prekršaj.

Izravna komunikacija najbolji je način rješavanja mogućih problema i nejasnoća, navode iz gradske uprave te dodaju kako je reakcija ugostitelja i gostiju bila više nego pozitivna.  

Gradonačelnik Vlahušić posebno je pohvalio rad  komunalnih redara koji svaku večer od 18,00 do 02,00 sata u povijesnoj jezgri, ali i drugim djelovima Dubrovnika nadziru komunalni red.

No, duList često zaprima pritužbe građana i po pitanju stanja i reda u povijesnoj jezgri. Građani se posebno žale na nečistoću, galamu, buku, broj stolova i stolica, ali i na rad komunalnih redara.

Hvala dragom Bogu da je naša gradska uprava bar primijetila višak stolova i neprimjerene reklame, na što je duList u nekoliko navrata upozoravao.
 

Pročitajte još

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Pročitajte tko je u utorak i srijedu bez struje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija