Aktualno

Tek sad primijetili višak stolova i reklama u Gradu?

Tek sad primijetili višak stolova i reklama u Gradu?

Izgleda da je situacija u povijesnoj jezgri zadovoljavajuća, ako je suditi prema izjavama dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića. Naime, on je sinoć sa voditeljem Odsjeka za komunalno redarstvo Perom Šimunovićem i komunalnim redarima obišao ugostiteljske objekte u povijesnoj jezgri.

Gradonačelnik je kazao kako je zadovoljan što se u više od 90 posto slučajeva Odluka o komunalnom redu poštuje, a tamo gdje se ne poštuje obje strane nastoje pronaći rješenje. Tako je u nekim ulicama primjećen višak stolova i neprimjerene reklame, a vlasnici istih nakon upozorenja ispravili su prekršaj.

Izravna komunikacija najbolji je način rješavanja mogućih problema i nejasnoća, navode iz gradske uprave te dodaju kako je reakcija ugostitelja i gostiju bila više nego pozitivna.  

Gradonačelnik Vlahušić posebno je pohvalio rad  komunalnih redara koji svaku večer od 18,00 do 02,00 sata u povijesnoj jezgri, ali i drugim djelovima Dubrovnika nadziru komunalni red.

No, duList često zaprima pritužbe građana i po pitanju stanja i reda u povijesnoj jezgri. Građani se posebno žale na nečistoću, galamu, buku, broj stolova i stolica, ali i na rad komunalnih redara.

Hvala dragom Bogu da je naša gradska uprava bar primijetila višak stolova i neprimjerene reklame, na što je duList u nekoliko navrata upozoravao.
 

Pročitajte još

Djelatnici Libertasa naučili hrvatski znakovni jezik

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

OBRAĐENA GOTOVO SVA BIRAČKA MJESTA HDZ-u 61 mandat, SDP-u 42

Dulist