Kultura

Teatar Gavran uz otvoreno gledalište u KMD-u 25. i 26. ožujka!

Vijest o popuštanju epidemioloških mjera iskreno je razveselila ljubitelje Kazališta Marina Držića! Već ovaj vikend, 25. i 26. ožujka pred punim gledalištem će zaigrati Teatar Gavran i komedija ‘Na kavici u podne’.

U ovoj toploj kazališnoj predstavi glavni junaci su karakterno bitno različiti majka i sin, koje igraju Mladena Gavran i Vedran Komerički. Autor Miro Gavran u ovom tekstu na uvjerljiv način oslikava odnos, koji kroz dva desetljeća prožive i brojne neželjene životne situacije, bivajući jedno drugome pouzdanim ogledalom, čak i u trenucima kada se razilaze u ocjenjivanju toga života. Ova nježna priča oslikava prepoznatljive junake i pruža glumcima odličan materijal za izgradnju uvjerljivih karaktera. Radnja se odvija u Zagrebu od 1988. do 2019. godine i na tragu je uspješnih obiteljskih komedija “Sladoled” i “Pivo”

Rezervacije ulaznica moguće su na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr // Online prodaja: www.ulaznice.hr. 

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Prikazan film o trombunjerima, čuvarima Feste i tradicije

Dulist

Klasik ‘Ana Karenjina’ večeras na Velikoj Sceni!

Dulist

FOTO Susret riječi sa Slavicom Stojan i Vesnom Čelebić

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija