Aktualno

‘TATE’ POZIVAJU: Pokažite opet vaše toplo, humano srce i uplatite koju kunu za liječenje naše Doris

Iz grupe Tata je tata poslali su jedan važan apel za njihovu i našu dragu sugrađanku Doris Bender koja je već neko vrijeme na liječenju u Zagrebu. Kako ističu, još jednom trebaju pomoć sugrađana.

-Doris se trenutno liječi na Jordanovcu, nakon čega sljedi više operacija u Sloveniji koje iziskuju velike troškove. Doris je naša kraljica, carica i ratnica hrabrog srca koja treba našu pomoć. Ajmo još jednom, pokazati ono toplo, humano i empatično srce s kojim ste nas nosili sve ove godine i uplatite koju kunu za našu Doris, direktno na ovaj njen račun. Vjerujte nam da ova divna i hrabra djevojka zaslužuje svu sreću svijeta, a mi joj možemo pomoći u tome na ovaj način. Uplati, podijeli, podrži…Sve za našu Doris. Hvala vam od srca dragi ljudi, hvala do neba – zapisale su ‘Tate’ te su istaknule Dorisin račun na koji se može uplatiti – HR5824070003203872731.

Foto: Facebook/Tata je tata

 

Pročitajte još

DAVORKO OBULJEN USKORO GUVERNER DISTRICTA 1913 Među rotarijancima nema imaginacije, a pogotovo ne taštine

Mia Njavro Banić

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Ana Haklička: U Chicagu živim svoj san. To je grad u kojem vidim budućnost

Maria Prkut

Nova akcija darivanja krvi, posebno se pozivaju darivatelji krvnih grupa A i 0

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija