Aktualno

‘TATE’ POZIVAJU: Pokažite opet vaše toplo, humano srce i uplatite koju kunu za liječenje naše Doris

Iz grupe Tata je tata poslali su jedan važan apel za njihovu i našu dragu sugrađanku Doris Bender koja je već neko vrijeme na liječenju u Zagrebu. Kako ističu, još jednom trebaju pomoć sugrađana.

-Doris se trenutno liječi na Jordanovcu, nakon čega sljedi više operacija u Sloveniji koje iziskuju velike troškove. Doris je naša kraljica, carica i ratnica hrabrog srca koja treba našu pomoć. Ajmo još jednom, pokazati ono toplo, humano i empatično srce s kojim ste nas nosili sve ove godine i uplatite koju kunu za našu Doris, direktno na ovaj njen račun. Vjerujte nam da ova divna i hrabra djevojka zaslužuje svu sreću svijeta, a mi joj možemo pomoći u tome na ovaj način. Uplati, podijeli, podrži…Sve za našu Doris. Hvala vam od srca dragi ljudi, hvala do neba – zapisale su ‘Tate’ te su istaknule Dorisin račun na koji se može uplatiti – HR5824070003203872731.

Foto: Facebook/Tata je tata

 

Pročitajte još

HACKATON 2023 Prvo mjesto osvojila ekipa Unidu 1 i uređaj za prevenciju požara

Dulist

STIGLI REZULTATI Prvo ovogodišnje ispitivanje kakvoće mora na plažama

Dulist

IVEKOVIĆ I TABAK PODNIJELI OSTAVKE Mihaela Mikulandra nova direktorica Čistoće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija