Sport

Talijani porazili ‘Barakude’

Talijani porazili ‘Barakude’

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je od reprezentacije Italije na Europskom prvenstvu u Beogradu rezultatom 8:6 (6:1, 0:1, 2:1, 0:3). Za Hrvatsku je dva gola postigao Sandro Sukno, dok su po jedan dali Luka Lončar, Luka Bukić, Ante Vukičević i Anđelo Šetka.

– Katastrofalno otvaranje utakmice u jednoj psihološkoj blokadi. Uopće se na početku nismo uspjeli koncentrirati na utakmicu. Poraz protiv Mađarske ostavio je traga. Izgubili smo i ovu utakmicu, no jedino što je vrijedilo na kraju je reakcija igrača i želja da se taj rezultat promjeni. Na kraju smo bili blizu, no ne i dovoljno dobri da bi ovu utakmicu pobijedili, danas bez Mare Jokovića koji je ozlijeđen i neće igrati do kraja prvenstva. Valja se pribrati i završiti turnir pobjedom u subotu u 12 sati u utakmici za sedmo mjesto protiv Rusije! – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Za Hrvatsku na Europskom prvenstvu igraju: Josip Pavić, Marko Bijač, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Luka Bukić i Ante Vukičević. Stručni stožer čine Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić, dr. Boris Labar i Igor Pezelj.

– Loše smo ušli u utakmicu, prvu smo četvrtinu odigrali katastrofalno, najgore na turniru što se vidi i na rezultatu 6:1. Kasnije smo se malo skupili i vratili, no to nije bilo dovoljno da nadoknadimo protiv ovakve ekipe. Nažalost izgubili smo još jednu utakmicu. Dosta smo loše igrali, nekoncentrirano. Nadam se da ćemo u posljednjoj utakmici pobijediti i oprostiti se od prvenstva s pobjedom! – izjavio je Andro Bušlje.

Pročitajte još

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist