Aktualno

“Tajnica mu je kćer, a htio je zeta za rizničara”

Ivicu Bana, člana udruge Dubrovnik Regija, neki članovi optužuju da je "u udruzi izveo puč". DuList je prvi došao do Ivice Bana, koji nam je kratko komentirao nastalu situaciju u Dubrovnik Regiji. 

– Prema mojim saznanjima upravo se usuglašava službeno priopćenje Malog vijeća udruge Dubrovnik Regija kojeg ćete dobiti kao i svi drugi mediji čim se usuglasi tekst priopćenja. Dok se ne objavi službeno pripćenje u ime Malog vijeća udruge Dubrovnik Regija, za sve se službne izjave u svezi s udrugom Dubrovnik Regija možete obratiti Dubravku Andrijiću, novoizabranom predsjedniku Malog vijeća udruge Dubrovnik Regija – kratko nam je komentirao Ivica Ban.
 
Kako duList neslužbeno doznaje, predsjedniku Igoru Žuveli i njegovoj kćeri – tajnici Ivani Žuveli Kalina, izglasano je nepovjerenje jer su sve odluke donosili sami, te su time kršili zakon i Statut udruge Dubrovnik regija. Igor Žuvela također je za rizničara namjeravao imenovati jednog od svojih zetova, što je navode upućeni članovi Malog vijeća, izazvalo otpor u dijelu članstva. 

Također, doznajemo kako facebook profil Dubrovnik Regija koji administrira bivša tajnica Udruge Ivana Žuvela Kalina, od sinoć, a nakon što je ista odbila staviti taj facebook profil na raspolaganje Malom vijeću udruge Dubrovnik Regija, više nije službeni profil udruge. 
 

Pročitajte još

NEKA NJEGOVA NADA SVIMA BUDE INSPIRACIJA Ivanova želja je jednostavna: ‘Želim hodati!’

Mia Njavro Banić

IN MEMORIAM Posljednji pozdrav našem gosparu Željku

Dulist

U NOĆI S PETKA NA SUBOTU Policija u akciji, provjerite koga će nadzirati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija