Aktualno

Sviđa li vam se budući izgled Pila?

Gradonačelnik Mato Franković najavio je kako bi se početkom iduće godine trebalo početi s uređenjem prostora Pila, odnosno prostora ispod Platane. Naglasio je da nije bilo koronakrize, prostor ispod Platane danas bi drukčije izgledao. U svom statusu također ističe kako su projekti spremni, a objavio je i vizualizaciju njegovog budućeg izgleda.

-Dragi Pilari, s potpunim pravom ste mi uputili poziv da posjetim prostor ispod Platane, prostor kojeg sam više puta posjetio u ove četiri godine i kojeg smo više puta temeljito čistili. No, na žalost nakon kratkog vremena pojedinci bi ponovno ostavljali smeće i razno razne druge stvari upravo na području kojeg navodite. Naši vrijedni djelatnici čistoće kontinuirano čiste sve ono što su neodgovorni pojedinci odlučili slučajno zaboraviti. Da kojim slučajem nije došla korona kriza prostor ispod Platane već bi danas potpuno drugačije izgledao. Projekti su spremni, vizualizaciju dostavljam u privitku, a vjerujem da početkom iduće godine možemo početi s radovima. Volio bih da mogu obećati kako ćemo ovaj projekt realizirati i ranije, ali to realno nije moguće s obzirom na trenutnu financijsku situaciju – napisao je Franković.

 

Pročitajte još

RAZLOZI JOŠ UVIJEK ‘POD VELOM TAJNE’ Zašto je Euro Daus zatvorio poslovnicu u Čibači?

Leona Rašica

Srijedom se čita DuList!

Dulist

Roberta Metsola nova predsjednica Europskog parlamenta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija