Aktualno

‘SVI VLAHOVI LJUDI’ Figuramo u izlogu na Stradunu

Cijeli naš Grad u znaku je svetog Vlaha pred ‘dan ki dohodi jednom nami na godište’. Parčev lik vijori se sa zastava na standalima, a njime su prigodno ukrašeni i izlozi knjižara na Stradunu. Jedan lijepi ukras u čast našem Parcu je i monografijsko izdanje DuLista ‘Svi Vlahovi ljudi’ koje figura u izlozima knjižara Algebra i svojom crvenom koricom privlači pažnju prolaznika. Ako vas je ova divna večer odvela na Stradun, ‘bacite’ pogled na naše monografijsko izdanje u izlozima Algebre gdje knjigu ‘Svi Vlahovi ljudi’ možete kupiti po cijeni od 250 kuna. Svoj primjerak možete nabaviti i u redakciji DuLista.

U tjednu Feste možete je kupiti po promocijskoj cijeni od 200 kuna. Dovoljno je poslati nam OIB i adresu na naš službeni mail info@dulist.hr pa ćemo Vam poslati predračun po kojem možete platiti internet bankarstvom. Knjigu Vam šaljemo ili dostavljamo na kućnu adresu ili možete doći po nju u našu redakciju na adresi Ćira Carića 3 (u zgradu Pentagon u Lapadu iznad Poliklinike Glavić).

Poseban popust na knjigu, podsjetimo, imaju i svi imenjaci našeg Parca Vlaho, Blaž, Blaženka koji su sudjelovali u fotografskom projektu DuLista te su fotografirani ispred crkve sv. Vlaha. Pozivamo ih da nam se jave na naš mail info@dulist.hr, da nam pošalju svoje mail adrese kako bismo im mogli poslati i zajedničku fotografiju ‘Svih Vlahovih ljudi’.

Pročitajte još

OSLOBOĐENJE GOLUBOVA KAMENA Trideset godina poslije…

Dulist

Venecija od iduće godine naplaćuje ulaz za jednodnevne posjetitelje

Dulist

Franković: ’36 Imoćana dalo je svoj život da bi se ovaj kraj danas mogao zvati hrvatskim’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija