Zanimljivosti

SVI SVETI Predstavnici županije odali počast na Boninovu

SVI SVETI Predstavnici županije odali počast na Boninovu

Uoči blagdana Svih Svetih i Dušnog dana predsjednik Županijske skupštine Ivan Margaretić, zamjenik župana Davorko Obuljen, županijski vijećnici Mato Franković i Teo Andrić te pročelnica za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić položili su vijenac i zapalili svijeću u čast svim stradalima u Domovinskom ratu kod Spomen križa na groblju Boninovo.

Vijence su položili i svijeće zapalili i predstojnik Ureda državne uprave u Dubrovniku Baldo Pušić sa suradnicima kao izaslanik Ministarstva branitelja Republike Hrvatske, izaslanstva Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva oružanih snaga Republike Hrvatske, predstavnici Grada Dubrovnika te udruga proisteklih iz Domovinskog rata i Udruge hrvatski domobran Dubrovnik.

Poginulim i umrlim pripadnicima Civilne zaštite, vatrogaštva i Službe motrenja i obavješćivanja poklonili su se i predstavnici Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik.

Izaslanstvo Dubrovačko-neretvanske županije, vijenac je položilo i na Domobranskom groblju u Gospinu polju.

Misa zadušnica za sve poginule u Domovinskom ratu služit će se u subotu 2. studenoga 2014. u 18,00 sati u dubrovačkoj Katedrali.

Pročitajte još

‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije

Dulist

POSJET DEŠI Učenicima predstavljena bogata tradicionalna kulinarska baština

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist