Sport

SVI NA LJETNU ZABAVU! Treće kolo Akvatlon lige 16. srpnja u Kuparima

SVI NA LJETNU ZABAVU! Treće kolo Akvatlon lige 16. srpnja u Kuparima

U nedjelju 16. srpnja u Kuparima se održava treće kolo Akvatlon lige.

Plivat će se 1000 metara (dva kruga po 500 m s ‘australskim izlazom’ između krugova), zatim se s plivanja ide odmah iz tranzicije na trčanje 5000 m jedan krug šetalištem uz more Kupari – Srebreno i sve do kraja Mlina te natrag u Kupare.

Rekreativna štafeta (jedna osoba pliva, a druga trči) je i dalje otvorena kao mogućnost za sudjelovanje u parovima, međutim štafeta se ne boduje, ali se mjeri ukupno vrijeme, javljaju organizatori uz molbu da se štafete prijave na email info@dubrovnik-triathlon.com ili na licu mjesta pola sta prije starta.

Svi natjecatelji mogu preuzeti natjecateljske brojeve u 07.30 sati na parkingu kod plaže u Kuparima, pripremiti se i eventualno zagrijati za početak utrke, a brifing utrke za sudionike će se organizirati prije starta u zoni tranzicije gdje će se kratko natjecateljima objasniti sve što je potrebno znati za utrku i s obzirom na novu lokaciju.

Organizator Dubrovnik Triatlon poziva sve građane stare i mlade na sudjelovanje koje je besplatno, a prijaviti se mogu svi individualni natjecatelji na www.racecollector.com
Maloljetnicima je dozvoljeno sudjelovanje uz nadzor roditelja.

Pročitajte još

BADMINTONSKI KLUB DUBROVNIK Burazor zlatna i srebrna, Konjuh brončana!

Dulist

U PROTEKLOJ GODINI Oni su najbolji županijski sportaši!

Dulist

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist