Aktualno

[SVI DETALJI PRELASKA U NOVU ŠKOLU] Evo tko mora izvaditi novi pokaz i kad se treba krenuti prema Župi

[SVI DETALJI PRELASKA U NOVU ŠKOLU] Evo tko mora izvaditi novi pokaz i kad se treba krenuti prema Župi

Svi učenici s prebivalištem u gradu Dubrovniku trebaju napraviti novi učenički pokaz, koji će im vrijediti za sve linije na području Grada i Župe, tzv. župski, a ne gradski. Svi zaposlenici Škole koji se služe javnim prijevozom također trebaju napraviti župski pokaz, a ne gradski. Treba voditi računa da učenici koji dolaze iz smjera Zapad trebaju napraviti dva pokaza, jedan za Zapad (Primorje) a drugi župski (tzv. Istok Libertas ) – javljaju iz Regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostitlejstvu Dubrovnik.

Prenosimo obavijest vezanu za novu školsku godinu za TUŠ Dubrovnik:

Učenici iz Konavala i Župe napravit će pokaz standardno kao i dosad.

Svi koji su već od ranije imali napravljen pokaz, zahtjev mogu poslati online radi bržeg postupka, a trebaju naglasiti mjesto gdje će ga preuzeti kad bude gotov.

Svi učenici prvih razreda i oni učenici koji prvi puta vade župski pokaz dobit će od svojih razrednika A4 potvrdu koju će ispunjenu priložiti uz potrebni prijavni obrazac za pokaz.

Što se tiče same organizacije prijevoza učenika i zaposlenika, preporuka je da se učenici i zaposlenici ukrcavaju na kolodvoru u autobus u 13 sati. Ukoliko ne stignu na ovaj autobus mogu koristiti ostale redovne linije koje idu prema Župi.

Za povratak učenika pojačane su redovne linije br.10 i 16, drugim riječima autobusna linija br.10 polazi iz Cavtata u 19.30 i na stanici Srebreno i Kupari radit će prijem učenika kojima se završava 6. sat a za učenike kojima se završava 7.sat, linija br.10 koja polazi u 20.00 sati iz Cavtata, također će raditi prijem učenika na stanici Srebreno i Kupari, a redovna linija br. 16 koja polazi u 20.15 sati raditi će prijem učenika i na stajalištu ispred Škole.

Učenici koji idu u smjeru Konavala prate redovne linije koje su bile kao i dosad. Raspored autobusnih linija svakako treba pratiti na mrežnim stranicama Libertasa, a isti će biti objavljen i na stranici Škole.

Cijena učeničkog pokaza je 50 kn, a ostatak do punog iznosa pokaza sufinancira MZO i DNŽ.

Napomena: u dogovoru s Libertasom, vozači će prvi tjedan nastave tolerirati svim učenicima vožnju ukoliko ne stignu napraviti pokaz, a samim time dobit će se na vremenu da se svi pokazi uredno naprave.

Mole se svi učenici i zaposlenici da redovito prate sve obavijesti na mrežnoj stranici Škole.

Svim učenicima i zaposlenicima Škole želimo uspješan početak nove školske godine – zaključili su.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist