Sport

SVAKA ČAST! Humanitarnim šahovskim turnirom prikupljeno 1620 kuna za pomoć peteročlanoj obitelji

sah dubrovacki gambit 13

Humanitarnim šahovskim turnirom ‘Dubrovački gambit’ koji je odigran ove subote u Parku Luja Šoletića prikupljeno je 1620 kuna za pomoć jednoj peteročlanoj dubrovačkoj obitelji, potvrdio nam je to Ivica Hajdić ispred grupe ‘Tata je tata’ koja je bila jedan od organizatora ovog humanitarnog turnira. Na turniru su sudjelovali mali i veliki šahisti, a umjesto kotizacije za sudjelovanje u turniru svatko je mogao ‘ubaciti’ novčani prilog od srca za pomoć ovoj obitelji.

U grupi seniora prvo mjesto zauzeo je Krešimir Glavinić, na drugom je mjestu Lujo, na trećemu je Ivan Šteta, četvrto je mjesto zauzeo Marko Grgurević, peto Orsat Koštro, šesto Marko Margaretić, sedmo Maro Budrović i osmo Spajić.

U grupi kadeta najbolji je bio Matej Perak, a u stopu ga je opet slijedila, na drugom mjestu, šestogodišnja sestrica Ana Perak. Treće mjesto zauzeo je Blaž Di Ceglie, četvrti je bio Sebastian Tonko, peta Bruna Di Ceglie i peti Baričević Leo.

Sudac na turniru bio je Nikša Ivanković ispred Šahovskog kluba Dubrovnik. Turnir su organizirali Kulturni centar Jadran u suradnji sa udrugom Informadur, Zajednicom tehničke kulture Dubrovnik, grupom Tata je tata, Udrugom veterana, vojnika i domoljuba uz potporu Grada Dubrovnika i Turističke zajednice Dubrovnik i tehničku podršku Šahovskog kluba Dubrovnik.

Pročitajte još

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist