Aktualno

SURVIVOR Dubrovkinja Mihaela raskrvarila koljeno, na nosilima je odnijeli

SURVIVOR Dubrovkinja Mihaela raskrvarila koljeno, na nosilima je odnijeli

U ponedjeljak navečer započela je nova sezona ‘Survivora’, a za pojedine kandidate početak nije bio onako gladak kako su očekivali. Naime, natjecateljica Dubrovkinja Mihaela Pavlović koja je u plavom timu ozlijedila se prilikom drugog izazova.

Cilj novog izazova bio je osvajanje nagrade koja je uključivala hranu za narednih tjedan dana, a radilo se o soli, ulju i riži. Da bi dobili ovu zlata vrijednu nagradu, morali su savladati poligon što je brže moguće.

U svakom krugu sudjelovala su po dva kandidata iz oba tima – jedan muški i jedan ženski član. Na putu do cilja morali su se spustiti kolicima s dvije visoke platforme, a potom savladati niz prepreka. Jednom kada dođu do cilja, morali su složiti slagalicu s brojevima te srušiti dvije kocke s postolja.

Rušenje kocke donosi jedan bod, a pleme koje je prvo osvojilo pet bodova osvojilo je pobjedu i vrijedne prehrambene namirnice.

Četvrti krug pokazao se nezavidan za Mihaelu koja je pala već pri prvom skoku s kolica, ali i s ozlijeđenom nogom do kraja je uspjela odraditi zadatak i donijeti četvrti bod za svoj tim. Zbog ozljede ipak nije dočekala kraj igre, budući da joj je pružena liječnička pomoć.

Filip i Nora donijeli su i presudni, peti bod za plavi tim, koji im je osigurao prve zalihe hrane. Ostalo je samo pitanje kako će je pripremiti bez vatre. Kako će se kandidati dalje snalaziti u preprekama na putu u dostizanju svoga cilja, saznat ćemo već u novoj epizodi Survivora.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist