Sport

SUPER DERBI Square večeras protiv viceprvaka!

SUPER DERBI Square večeras protiv viceprvaka!

U 20. kolu Prve hrvatske malonogometne lige derbi kola igra se upravo u dvorani Gospino polje.

Squareu stiže Novo Vrijeme iz Makarske, viceprvak Hrvatske te trenutno trećeplasirana momčad prvenstva, a ujedno i domaćin završnice trećeg po redu Final eight kupa Hrvatske!

Utakmice protiv Novog Vremena nikad ne treba posebno najavljivati, gotovo pa se uvijek zna ulog, a to je u ovoj utakmici plasman za što bolju poziciju uoči doigravanja za prvaka Hrvatske. Makarani u Dubrovnik stižu kao trećeplasirana momčad sa osvojenih 39 bodova dok je naša momčad na mjestu ispod sa 34 boda.

Square ispod visokog četvrtog mjesta ne može, no do kraja regularnog dijela prvenstva je ukupno devet bodova, pa je s toga imperativ ove utakmice pohod na sva tri boda i dohvat trećeg mjesta koji jamči nešto lakšeg protivnika u play offu.

– Šteta je prvo što nam se Makarska odvojila na +5, a drugo što nam Daničić nije u kadru za igrati ni ovu utakmicu. Ništa, sa svim se problemima moramo nositi pa tako i sa ovima. Igramo derbi kola pred našim navijačima, dat ćemo maksimum i probat dobiti utakmicu. Polako su nam koncetracija i misli usredotočene na Kup i play off, treba se pazit ozljeda.. Ostavili smo solidan dojam protiv Splita, treba ponoviti drugo poluvrijeme iz prošlog kola te zajedničkim zalaganjem pokušati do pobjede protiv viceprvaka! – riječi su Marinka Mavrovića, trenera Squarea.
Square nakon Splita te vrlo solidnog dojma unatoč porazu 4:1 može s optimizmom dočekati viceprvaka iz Makarske. U Splitu nije bilo Duje Reza zbog kartona te Ante Daničića koji je ozljeđen. Rezo je za ovu utakmicu spreman, no nije Daničić, čija ozljeda zadaje brige stožeru uoči završetka prvenstva i ‘Final eight’ Kupa.

Derbi utakmica 20. kola igra se u SD Gospino polje od 19.30 sati. Cijena ulaznice je 20 kuna, a žene i djeca do 14 godina imaju slobodan ulaz.

 

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist