Aktualno

Šundrica novi direktor Elektrojuga

Profesor Jadran Šundrica u petak je imenovan novim direktorom Elektrojuga. Time su potvrđene informacije duLista da će dosadašnjeg direktora Milivoja Bendera zamijeniti  HNS-ovac Jadran Šundrica, profesor na Sveučilištu u Dubrovniku.

Hrvatska elektroprivreda inače natječaj za imenovanje direktora Elektrojuga Dubrovnik raspisala je 9. srpnja ove godine.

Jadran Šundrica na dužnost je stupio prvog dana rujna.

– U petak 31. kolovoza  u 13 sati imenovan sam direktorom te sam potpisao ugovor sa HEP-om, za četverogodišnje razdoblje. Dobio sam zadatak da se nastavi kontinuitet poslovanja, te da se i dalje poštuje hijerarhija i struktura upravljanja i tako dalje. I slijedom toga sam danas preuzeo novu dužnost – istaknuo je uz ostalo za duList Jadran Šundrica. Dodaje kako će i dalje predavati na Sveučilištu u Dubrovniku.

– S obzirom da je problem oko ljudi, teško je naći zamjenu u tako kratkom vremenu, te ću ostati u dopunskom odnosu sa fakultetom, odrađivat ću ispite, predavanje, vježbe u popodnevnim satima – naglasio je.

Također je dodao kako za sada u Elektrojugu neće biti nikakvih novosti po pitanju organizacije rada.
– U pripremi je veća reorganizacija na nivou cijelog HEP-a – zaključio je.

Pročitajte još

DUMAME POKRENULE PETICIJU ‘Svim trudnicama u OB Dubrovnik pri porodu treba biti dostupna epiduralna anestezija’

Dulist

DAN JE DARIVATELJA KRVI ‘Hvala za svaku darovanu dozu. Ugradili ste sebe u živote drugih!’

Dulist

Želite kupiti instrument? Specijaliziranih trgovina nema, Umjetnička škola nudi rješenje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija