DuList IN

Sundays Brunch u hotelu Rixos Libertas

rixos libertas pr

Nedjeljom u hotelu Rixos Libertas možete birati između tri pažljivo slagane brunch kombinacije koje s ponosom nudi chef hotela Ozgur Donertas sa svojim timom.

Dok uživate u brunchu po Vašem ukusu, Vaša djeca će uživati u zanimljivom face paintingu i ludoj zabavi s balonima u Rixy Clubu s timom nasmijanih animatora!
Također, tu je i theatre-style Mozaik kuhinja, u kojoj možete uživati u glazbi uživo. Opcija koja se također nudi je užitak u privatnom okruženju, u vlastitoj blagovaonici, u društvu prijatelja. Tu je također i otvorena terasa s koje pogled puca na pučinu i prelijepi Lokrum.
Mozaik Brunch uključuje širok raspon mediteranskih delicija, te također i hranu koja se sprema na licu mjesta, poput ukusnih kamenica iz Malog Stona, pažljivo spravljenih suhomesnatih proizvoda, rotisserie janjetine i govedine i slično…
Naša pekarnica pripravlja kruh i pizze ispred Vas, dok će odrezak i svježa jadranska riba s roštilja jednostavno oboriti s nogu, zajedno sa velikim izborom svježeg povrća i krumpira posluženih u posudama.
Ne smijemo zaboraviti niti slastice – bogati švedski stol pripremljen je i ukusno postavljen zahvaljujući našem timu slastičara, koji također nude i spravljanje slastica na licu mjesta. Kada vidite domaći sladoled, crêpe i vafele zbog kojih će vam poteći voda na usta, vjerojatno ćete se oduševiti i fontanom od čokolade s rubovima od lizalica poput Hot Brownie, Opera Cake, Éclairs and Mocha Crème Brûlée.
Sunday Brunch traje od 11.30 do 14.30 sati, za 140 kuna po osobi, što uključuje hranu, sokove, čaj, kavu i vodu, dok je za djecu od deset do 16 godina cijena 75 kuna.
Neka Dubrovnik ponovno postane legenda!

Sponzorirani članak

Pročitajte još

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist