Politika

ŠUICA O IZLAZNIM ANKETAMA Solidan rezultat, HDZ je najjača stranka

Bivša dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica, iza koje su već dva mandata u Europskom parlamentu, bila je na ovim izborima druga na listi HDZ-a. Po izlaznim anketama, Šuicu ćemo vrlo moguće gledati u EU parlamentu i u idućih pet godina. Za Novu TV komentirala je izlazne ankete koje predviđaju HDZ-u pet mandata.
-Pet mandata smo planirali, to je bio cilj naše kampanje i nadam se da ćemo to i osvojiti. Solidan rezultat, HDZ je najjača stranaka. Kao što vidim, Pučani vode u mnogim zemljama, a tako ćemo i mi u Hrvatskoj i u tom smislu ostvarujemo ciljeve koje smo zadali na početku kampanje – rekla je Šuica dodavši kako je vrlo oprezna jer je ipak riječ o izlaznim anketama.
Komentirajući rezultate izlaznih anketa za druge liste, rekla je kako je velika diverzifikacija te da joj nije drago da Hrvatska ide u tom smjeru.
-Ako je točan Kolakušićev rezultat kojeg vidimo u anketi, to je malo iznenadilo. A ovo drugo je velika diverzifikacija i to nije dobro za Hrvatski. Bilo bi bolje da su main stream stranke bile jače

Pročitajte još

‘Srđevci’ su od danas politička stranka, Miošić i Marković odabrani za koordinatore

Dulist

Matko Munitić razriješen dužnosti gradskog vijećnika

Dulist

REKONSTRUKCIJA Po nalogu konzervatora uklanja se kafić na placi u Gružu

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija