Politika

ŠUICA O IZLAZNIM ANKETAMA Solidan rezultat, HDZ je najjača stranka

ŠUICA O IZLAZNIM ANKETAMA Solidan rezultat, HDZ je najjača stranka

Bivša dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica, iza koje su već dva mandata u Europskom parlamentu, bila je na ovim izborima druga na listi HDZ-a. Po izlaznim anketama, Šuicu ćemo vrlo moguće gledati u EU parlamentu i u idućih pet godina. Za Novu TV komentirala je izlazne ankete koje predviđaju HDZ-u pet mandata.
-Pet mandata smo planirali, to je bio cilj naše kampanje i nadam se da ćemo to i osvojiti. Solidan rezultat, HDZ je najjača stranaka. Kao što vidim, Pučani vode u mnogim zemljama, a tako ćemo i mi u Hrvatskoj i u tom smislu ostvarujemo ciljeve koje smo zadali na početku kampanje – rekla je Šuica dodavši kako je vrlo oprezna jer je ipak riječ o izlaznim anketama.
Komentirajući rezultate izlaznih anketa za druge liste, rekla je kako je velika diverzifikacija te da joj nije drago da Hrvatska ide u tom smjeru.
-Ako je točan Kolakušićev rezultat kojeg vidimo u anketi, to je malo iznenadilo. A ovo drugo je velika diverzifikacija i to nije dobro za Hrvatski. Bilo bi bolje da su main stream stranke bile jače

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist