DuList IN

Subrenum i vinske kapljice na Orsuli

orsula subrenum01

Ne propustite zalazak sunca u petak u Parku Orsula! "Mali glazbeni festival“ nudi. Užitak uz "Subrenum" i vinske kapljice plavca i malvasije.

 
Na čarobnom prostoru Parka Orsula u petak 22. lipnja organizator Udruga Ambient Croatia priređuje prvi u nizu programa dalmatinske klapske pjesme i domaćih vina uz koncert dubrovačke klape Subrenum i prezentaciju i kušanje vina Pelješca i Konavala.
 
U petak će se  na Orsuli predstaviti izvrsni vinari, tri s Pelješca koji će prezentirati najveću uzdanicu svoga kraja sortu Plavac mali – Dingač i tri vinara iz Konavala koji uz  druge tipične sorte proizvode  i sjajnu Dubrovačku malvasiju.
Vinari s Pelješca koji su potvrdili sudjelovanje su OPG Ivo Cibilić  i OPG Bruno Market, iz Potomja. Te OPG Robert Ćirković iz Trstenika. Iz Konavala dolaze Vlaho Ivaniš, Dubrovački podrumi d.d. s Grude,Obrt MONIKA, Božo Metković, Molunat, te Miljas vinogradarstvo i vinarstvo d.o.o. iz Mihanića. U prekrasnom okruženju Parka Orsula, s jedinstvenim pogledom na Grad, te uz vrhunske izvedbe dalmatinskih skladbi Klape Subrenum, posjetitelji će ponuđena vina moći kušati, ali i kupiti po promotivnim cijenama.
Prvi u nizu događanja s klapskom pjesmom i sjajnim domaćim vinima namijenjen je domaćim ljubitejima klapske pjesme i vinske kapljice ali i inozemnim gostima kako bi se u autentičnom ambijentu Parka Orsula, upoznali s tradicij skim vrijednostima Dubrovnika i okolice.
U organizaciji vinsko – glazbene večeri sudjeluje i Županijska udruga vinara Dubrovačko – neretvanske županije.  
 
Početak programa je u 20 sati, cijena ulaznice na koncert iznosi 50kn i može se kupiti u pretprodaji u kiosku na Vidikovcu ili 1 sat prije koncerta.
Ne zaboravite prihod koncerta namijenjen je daljnjem uređenju ovog prekrasnog arheološkog lokaliteta s najljepšim pogledom na Grad.
 
Dođite na Orsulu, uživajte u sunčevu zalasku , odličnim lokalnim vinima i skladbama jedne od najboljih dubrovačkih klapa.
Preporučamo Vam da u dolasku koristite redovne autobusne linije za Konavle, Cavtat i Župu po standardnom voznom redu. Sve redovne autobusne linije koje prometuju u tom pravcu, na dan koncerta zaustavljat će se na stanici Vidikovac.
Vozni red Libertasovih autobusnih inija za dolazak na koncert provjerite ovdje: http://www.libertasdubrovnik.com/prigradski.pdf
Nakon programa, u povratku, biti će organiziran autobusni prijevoz na relaciji VIDIKOVAC – DUBAC – GRAD, uračunat u cijenu karte.  

 

Pročitajte još

MIA BEGOVIĆ UŽIVA U ULOZI BAKE Dušo moje duše, srićo moje sriće, blagoslovljeno ti bilo!

Dulist

POSLUŠAJTE SINGL JOSIPA BAČIĆA ‘S nonom sam vježbao pjevati još dok nisam praktički znao ni pričati’

Dulist

PLESNI STUDIO LAZARETI NA ADRIATIC DANCE FESTU ‘Velika konkurencija i odličan plasman naših cura!’

Dulist