Sport

STRUČNI STOŽER Pecotić i Jurišić Kobešćakovi pomoćnici

STRUČNI STOŽER Pecotić i Jurišić Kobešćakovi pomoćnici

Trener VK Jug CO Vjekoslav Kobešćak odredio je stručni stožer s kojim će raditi u sljedećem razdoblju.

Prvi pomoćnik Kobeščaka bit će Đani Pecotić, o kondicijskoj pripremi brinut će Tomaž Jurišić, koji će surađivati s dr. sc. Dajanom Zoretić poslijedoktoranticom na predmetu plivanje na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, dok će s vratarima raditi Maro Balić.

– Najprije se zahvaljujem Mili Smodlaki koji se odlučio vratiti u Split, ali on ostaje uz klub i uvjeren sam da će se vratiti, a ja se nadam što prije. Novi stručni stožer je biran pažljivo. Riječ je o timu mladih, kvalitetnih, stručnih i Jugu odanih ljudi. Pecotić i Jurišić su vojnici kluba maksimalno motivirani i željni dokazivanja. O Maru Baliću i njegovom radu s vratarima najbolje govore rezultati, a o lojalnosti Jugu ne treba uopće razgovarati – rekao je za Jugov portal Vjekoslav Kobešćak.

– S Dajanom imam izvrsna iskustva u radu sa juniorskom reprezentacijom. Ona će biti povremeno angažirana, posebno u izradi programa za kondicijsku pripremu seniorske momčadi, ali bit će od koristi za cijeli pogon, dakle i za mlađe uzraste – pojasnio je Kobešćak angažman dr. sc. Dajane Zoretić, koja će jedanput mjesečno surađivati s Jugom.
Više pročitajte na stranicama Juga.

 

Izvor: www.jug.hr

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr