Sport

STRELJAČKO DRUŠTVO DRAGOVOLJAC Velike pripreme za Prvenstvo Hrvatske

STRELJAČKO DRUŠTVO DRAGOVOLJAC Velike pripreme za Prvenstvo Hrvatske

U streljani Streljačkog društva Dragovoljac u tijeku su pripreme za nastup na kadetskom prvenstvu Hrvatske koje će se održati 30.travnja u Zagrebu. Pravo nastupa ostvarile su tri članice.

Andrei Kunić će to biti debi na prvenstvu, na kojem će pokušati rezultatski opravdati pravo nastupa. Tea Čvrljak, najmlađa članica kojoj je ovo drugi nastup, na treninzima postiže dobre rezultate te se nada da će na prvenstvu biti puno bolji nego prošlogodišnji. Tea je budućnost Dragovoljca, njezino vrijeme tek dolazi, a nikad se ne zna – možda nas već i ovu godinu iznenadi.

Iva Radić, najuspješnija članica Dragovoljca kojoj će ovo biti četvrti nastup na prvenstvima Hrvatske i zadnji u kadetskoj kategoriji, ozbiljno se priprema svakodnevnim treniranjem. Radi na poboljšanju koncentracije, psihičke spreme te naravno na rezultatu koji joj daje za pravo nadati se dobrom nastupu.

Iva je skromna cura koja ne želi najaviti koji rezultat očekuje, posljednje ispucane serije na treninzima daju joj nadu da može napraviti dobar rezultat, ali zato njen trener Mario Zdraulić očekuje odličan nastup i vrlo moguć rezultat za finale. Cure će također nastupiti i u ekipnoj konkurenciji.

Pročitajte još

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist