Sport

DU MOTION Evo kojim cestama u nedjelju zbog utrke nećete moći voziti

DU MOTION Evo kojim cestama u nedjelju zbog utrke nećete moći voziti

Sportsko turistička manifestacija Du motion: Runners Days Dubrovnik održava se od 27. do 30 travnja 2017. godine, a manifestacija obuhvaća nekoliko događaja.

Subota 29. travnja rezervirana je za Utrku dubrovačkim zidinama, a središnji dio manifestacije Du motion: Runners Days Dubrovnik održat će se u nedjelju 30. travnja kada su na rasporedu dvije utrke: Međunarodni dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K. Na obje utrke će sudjelovati više od dvije tisuće trkača iz Hrvatske i inozemstva.

-Sukladno donesenoj Odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika i suglasnosti PU Dubrovačko-neretvanske, ovim putem obavještavamo sugrađane da će u nedjelju 30. travnja za vrijeme trajanja utrke Polumaratona i 5K na području Grada Dubrovnika u vremenu od 9 do 13:30 sati, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na slijedećim prometnicama:

Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle,  Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

Sugrađani se mole da tijekom održavanja navedenih utrka poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni športski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju – ističu organizatori.

 

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr