Sport

STOLNI TENIS Marinkolor remizirao i zadržao vrh

STOLNI TENIS Marinkolor remizirao i zadržao vrh

Odigrano je 14. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. U 1. ligi tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita, a jedna je bila derbi kola.

Marinkolor i Lapadkolor podijelili su bodove odigravši 5:5. Bliži pobjedi je bio Lapadkolor, koji je nakon osme partije u meču vodio 5:3, ali je Marinkolor uspio izboriti remi. Najbolji i najkorisniji igrač utakmice bio je Milo Stražičić (Lapadkolor) s tri pojedinačne pobjede. OŠ Cavtat-Konavljanin pobjedio je Eurokarbon 6:4. Najbolji igrač utakmice bio je Vedran Đurđević. Geoplan XYZ pobjedila je Šampinjona s 8:2, a pobjedničku ekipu do pobjede je doveo Damir Gleđ. Geopolan je lako došao do pobjede u meču s Lea travelom (9:1). Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Ante Jupek.

Nakon 14. kola u 1. ligi vodi Marinkolor s 39 bodova, drugi je Geoplan s 37, a treći OŠ Cavtat-Konavljanin s 36 bodova. U pojedinačnoj konkurenciji vodi Filip Mikulić (Marinkolor) s 39 pobjede i 120 dobivenih setova.

U 2. ligi sve tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita. Dubrovnik je rutinski pobjedio Luku Sorkočevića 10:0. Najbolji igrač utakmice bio je Kemal Halilović. Srđ je pobjedio Libertas sa 7:3. Najbolji igrač pobjedničke ekipe bio je Dejan Strelec. Halo 92 je lako svladao Agram life 10:0.

Nakon 14. kola u 2. ligi vodi Dubrovnik s 39 bodova, drugi je Halo 92 s istim brojem bodova, ali s nešto lošijim učinkom, dok je treći Srđ s 29 bodova. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Obrovac s 42 pobjede (omjer setova 126-3!).

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist