Sport

STOLNI TENIS Geoplan zadržao prednost nad Marinkolorom

STOLNI TENIS Geoplan zadržao prednost nad Marinkolorom

Odigrano je 17. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. U 1. ligi tri su utakmice završile očekivano pobjedama favorita, a jedna je bila derbi kola.

Marinkolor je lako pobijedio Šampinjone sa 7:3, s tim da je Marinkolor nastupio s 2 igrača. OŠ Cavtat-Konavljanin lako je svladao Geoplan XYZ (10:0). Najbolji pojedinac meča bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat-Konavljanin) s 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru s Juricom Prpićem.

Geoplan je uspio pobijediti Lapadkolor 6:4 u najdramatičnijoj utakmici kola. U meču je odigrano ukupno 44 seta pri čemu je 5 susreta odigrano u 5 setova s tim da su svi peti setovi završili na razliku poena. Geoplan je imao nešto više sreće pri čemu je od 5 utakmica s 5 setova dobila 4, a jednu izgubila. Najbolji pojedinac meča bio je Nedjeljko Ogresta (Geoplan) s maksimalnim brojem pojedinačnih pobjeda kao i pobjedom u paru s Antom Jupek.

Eurokarbon je lako je pobijedio Lea travel s 9:1. Najbolji pojedinac meča bila je Barbara Vlahović (Eurokarbon), koja je svojoj ekipi donijela 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru s Josipom Martinovićem.

Nakon 17. kola u 1. ligi vodi Geoplan s 46 bodova, drugi je Marinkolor s 46 bodova i nešto lošijim skorom, a treći je OŠ Cavtat-Konavljanin s 43 bodova.

U pojedinačnoj konkurenciji vodi Filip Mikulić (Marinkolor) s 47 pobjede i 145 dobivenih setova dok je za prsa iza njega Nedjeljko Ogresta s istim brojem osvojenih partija i setova, ali s 8 više izgubljenih setova.

U 2. ligi sve tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita. Dubrovnik je rutinski pobijedio Srđ s 9:1. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Maro Šimunović s 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedom u paru s Damirom Parmać. Luka Sorkočević razbio je Agram life s (10:0). Agram life je kažnjen gubitkom jednog boda jer nisu dostavili zapisnik.

Halo 92 lako je pobijedio Libertas s 10:0. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Mario Obrovac s 3 pojedinačne pobjede, kao i pobjedom u paru s Ivanom Svaguša. Nakon 17. kola u 2. ligi vodi Dubrovnik s 48 boda, na drugom mjestu je Halo 92 s istim brojem bodova, ali s nešto lošijim skorom dok je na 3 mjestu Srđ s 34boda. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Obrovac s 51 pobjedom i fantastičnim skorom od 153 dobivena i svega 3 izgubljena seta.

Pročitajte još

VEČERAS SVI U GOSPINO POLJE! Košarkaši Dubrovnika dočekuju Šibenik

Dulist

[FOTOGALERIJA] Dubrovački mališani na Stradunu pokazali svoje trkačke vještine

Dulist

[FOTOGALERIJA] Luka Đurović najbrže svladao zidine!

Dulist