Sport

STOLNI TENIS Geoplan preskočio Marinkolor

STOLNI TENIS Geoplan preskočio Marinkolor

Odigrano je 16. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu.

U 1. ligi dvije utakmice završile su očekivano pobjedama favorita, a dvije su bile derbi kola. Lapadkolor je pobijedio Geoplan XYZ s glatkih 10:0. Najbolji pojedinac meča bio je Milo Stražičić iz pobjedničke ekipe.

OŠ Cavtat-Konavljanin uspio je u derbiju kola pobijediti Marinkolor sa 6:4, pri čemu je poražena ekipa igrala s dva igrača. Najbolji pojedinac meča bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat-Konavljanin) koji je gotovo sam donio svojoj ekipi pobjedu i to tri pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru s Juricom Prpić.

Geoplan je sa 9:1 slavio protiv Eurokarbona. Najbolji pojedinac meča bio je Ante Jupek (Geoplan) s maksimalnim brojem pojedinačnih pobjeda kao i pobjedom u paru s Nedjeljkom Ogresta.

Lea travel i Šampinjoni odigrali su 5:5, što je bilo za očekivati jer je ekipa Lea travel igrala s 2 igrača. Najbolji igrač utakmice bio je Dario Petković (Lea travel) s 3 pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta.

Nakon 16. kola došlo je do smjene u vodstvu. Sada je vodeća ekipa Geoplan s 43 bodova, drugi je Marinkolor s 43 boda (s nešto lošijim skorom), dok je treći OŠ Cavtat-Konavljanin s 40 bodova. U pojedinačnoj konkurenciji vodi Filip Mikulić (Marinkolor) s 44 pobjede i 136 dobivenih setova dok je za prsa iza njega Nedjeljko Ogresta s istim brojem osvojenih partija i setova, ali s 2 više izgubljena seta.

U 2. ligi sve tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita. Dubrovnik je rutinski svladao Libertas sa 10:0, a pobjednička ekipa nije prepustila niti jedan set poraženom. Srđ je tukao Agram life s 9:1. Pobjednička ekipa prepustila je samo 3 seta ekipi Agram Life. Halo 92 lako je pobjedio ekipu Luka Sorkočević s 9:1. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Mario Obrovac s 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedom u paru s Dariom Marić.

Nakon 16. kola u 2. ligi vodi Dubrovnik s 45 bodova, drugi je Halo 92 s istim brojem bodova, ali s nešto lošijim skorom, dok je na trećem mjestu ekipa Srđ s 33 boda. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Obrovac s 48 pobjede i fantastičnim skorom od 144 dobivenih i svega 3 izgubljena seta.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist