Zanimljivosti

Što ta Europa nama nudi!?

Što građani Dubrovnika misle o ulasku Hrvatske u Europsku uniju? Jesmo li dovoljno informirani da bismo 22. siječnja na referendumu donijeli pravu odluku? Saznajte sljedećih dana na našem portalu.

Pročitajte što kažu glumac Edi Jertec i umirovljenik Miško Lazarević:
 
ŠTO BI REKAO KRLEŽA

– Što nudi ta Europa, ili što bi Krleža rekao „Gdje je ta Europa“? Mi smo Europa bili i prije Europe, a to naše guranje je u redu zbog nekih materijalnih sredstava koje ćemo primiti. Svi govore o dobitku, no što ćemo izgubiti?. Da ulazak u EU, ako će porasti osnovica plaće, kada znamo da će cijene u eurima porasti, no hoće li dijete imati bolje obrazovanje, umirovljenici bolje penzije, a medicinska skrb biti bolja? Što ta Europa nama nudi? Mi ne znamo što nam nude, jer nismo dobro informirani – govori glumac Edi Jertec.
 
ŠTO ĆE TKO DOBITI!?

– Nismo dobro educirani, trebalo bi objasniti što će ulaskom u EU dobiti poljoprivrednici, što ribari, te koju će korist od toga imati privreda. Kako kažu, postoje fondovi, iz kojih ćemo dobivati novce za naše potrebe – riječi su umirovljenika Miška Lazarevića.
 

 

Pročitajte još

Gospođa Nika Market-Budman najstarija je stanovnica Mljeta!

Dulist

Eko Omblići danas slave 25. rođendan!

Dulist

[FOTO] Čibača dobila mural sportskim velikanima. Među njima i Joković!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija