Zanimljivosti

Što ta Europa nama nudi!?

Što građani Dubrovnika misle o ulasku Hrvatske u Europsku uniju? Jesmo li dovoljno informirani da bismo 22. siječnja na referendumu donijeli pravu odluku? Saznajte sljedećih dana na našem portalu.

Pročitajte što kažu glumac Edi Jertec i umirovljenik Miško Lazarević:
 
ŠTO BI REKAO KRLEŽA

– Što nudi ta Europa, ili što bi Krleža rekao „Gdje je ta Europa“? Mi smo Europa bili i prije Europe, a to naše guranje je u redu zbog nekih materijalnih sredstava koje ćemo primiti. Svi govore o dobitku, no što ćemo izgubiti?. Da ulazak u EU, ako će porasti osnovica plaće, kada znamo da će cijene u eurima porasti, no hoće li dijete imati bolje obrazovanje, umirovljenici bolje penzije, a medicinska skrb biti bolja? Što ta Europa nama nudi? Mi ne znamo što nam nude, jer nismo dobro informirani – govori glumac Edi Jertec.
 
ŠTO ĆE TKO DOBITI!?

– Nismo dobro educirani, trebalo bi objasniti što će ulaskom u EU dobiti poljoprivrednici, što ribari, te koju će korist od toga imati privreda. Kako kažu, postoje fondovi, iz kojih ćemo dobivati novce za naše potrebe – riječi su umirovljenika Miška Lazarevića.
 

 

Pročitajte još

SUZE SVETOG LOVRA Ne propustite nebeski spektakl u noći s 11. na 12. kolovoza!

Dulist

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Iz Porta u ‘veliki svijet’

Zvonimir Pandža

‘IZGLEDA TAKO MOĆNO’ Spektakularni video Pelješkog mosta kakvog dosad niste vidjeli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija