Zanimljivosti

Stižu nam pljuskovi s grmljavinom

Stižu nam pljuskovi s grmljavinom

Mjestimice nevere, uglavnom na južnom dijelu, u noći su ponovno moguće i drugdje. Na južnom i manjem dijelu srednjeg Jadrana tijekom jutra udari južnog, poslijepodne kratkotrajno i jugozapadnog vjetra 35-50 čvorova i more na otvorenom moguće 5, kažu iz Centra 112.

Ciklona s frontalnim poremećajem brzo se premješta preko Jadrana dalje na istok, a potkraj dana očekuje se produbljivanje nove plitke ciklone nad srednjim Sredozemljem.

Vremenska prognoza za Jadran za popodne kaže:
Vjetar južni i jugozapadni 10-20 čvorova, u prvom dijelu dana na južnom i manjem dijelu srednjeg Jadrana do 30 čvorova. More 3-4, tijekom jutra na jugu 4-5. Vidljivost 10-20 km. Promjenljivo oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima s grmljavinom, osobito tijekom jutra na južnom dijelu te ponovno potkraj dana na cijelom Jadranu. Na srednjem dijelu su sredinom dana moguća i sunčana razdoblja. Temperatura zraka malo niža, osobito potkraj dana.
Oblačno, povremeno s kišom, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Umjeren i umjereno jak jugozapadni vjetar, na krajnjem sjeveru pred jutro u okretanju na sjeverozapadni. More umjereno valovito.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist

[VIDEO] MLADI IZUMITELJI Andro i Niko Stanoš od smeća napravili tenk na daljinsko upravljanje

Dulist

KONZUMACIJA MESA KOD HRVATA Puno ih voli pršut, kulen, teletinu i janjetinu, ali ne mogu ih priuštiti

Dulist