DuList IN

Stiže legenda Željko Bebek!

blank

Legenda ex yu scene, pjevač nekad najpopularnije grupe na ovim prostorima Bijelog Dugmeta, dolazi 16. studenog nakon dugo vremena u Dubrovnik sa svojim pratećim bandom, sa kojim će za dubrovačku publiku svirati nove hitove, te opus Bijelog Dugmeta.

Poznato je da Bebek ima široku paletu hitova te generacijski i stilski vuče veliki dio publike, a njegova popularnost u zadnjih godinu dana dosegla je vrhunac, što potvrđuju puni koncertni prostori širom regije. Tijekom gotovo 40 godina duge karijere publici je priuštio nezaboravne koncerte i pjesme, koje i dan danas pjevaju mladi koji se nisu u to doba ni rodili. Danas iza sebe ima sjajnu karijeru frontmena najjačeg rock benda svih vremena, ali i zavidnu samostalnu karijeru . Njegov CD “Kad poljubac pomiješaš sa vinom” čekao se punih 12 godina, te ga mnogi smatraju najboljim u njegovoj solo karijeri.

Pjesme Gdje sam bio, Kaldrma, Dernek i Začarni krug s novog albuma su u kratkom roku postale pravi hitovi.

Osim pjesama s njegovog novog albuma, pjevat će i svoje najveće hitove poput Tijane – Dabogda te voda odnijela – Laku noć, svirači – Šta će ti biti – Oprosti mi što te volim – I bog je od nas digao ruke – Il' me ženi, il' tamburu kupi – Kako došlo, tako prošlo – Čaša otrova – Da zna zora – Šta je meni ovo trebalo, a i nezaboravne hitove Bijelog Dugmeta.

Cijene ulaznica su 50 kuna pretprodaja, na ulazu 80 kuna, VIP 120 kuna.

 

Pročitajte još

16-godišnja Metkovka oduševila Severinu i ostatak žirija u prvoj epizodi SuperStar-a

Dulist

[FOTO] Matador u Revelinu oduševio melodičnim i progresivnim setom

Dulist

Adi Šošarić Šoše i Giuliano otvaraju zimsku koncertnu sezonu u Revelinu!

Dulist