Grad

STIGLO TEK PET PONUDA Hoćemo li ove godine imati kućice na Stradunu?

STIGLO TEK PET PONUDA Hoćemo li ove godine imati kućice na Stradunu?

Tek pet ponuda pristiglo je za zakup kućica u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala. Dvije ponude su pristigle za kućice na Stradunu, dvije za Brsalje i jedna ponuda za kućicu u Gružu. Radi se o vrlom malom broju pristiglih ponuda za javni poziv za najam 21 kućice, a koji se provodio od 16. listopada do 4. studenog.

– Do kraja sljedećeg tjedna znat ćemo hoće li biti kućica na Stradunu. Pričekat ćemo na zakonski rok od osam dana od otvaranja ponuda, ali i na epidemiloške mjere pa ćemo sukladno tome odlučiti – poručila je iz tvrtke Dubrovačka baština za DuList Katarina Milat Kralj.

Podsjetimo, Dubrovačka baština i Povjerenstvo ‘Dubrovačkog zimskog festivala’ raspisali su javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije ‘Dubrovački zimski festival’. Prema planu, drvene kućice trebale bi biti postavljene na Stradunu, Pilama (Brsalje), Gundulićevoj poljani, u Uvali Lapad, Gružu i Mokošici i to u vremenu od 28. studenoga 2020. godine do 6. siječnja 2021. godine.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist